15 март 2009 г.
С 20 БЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ -
ПРАЗНИЦИ В АМЕРИКА!

Искам да изкажа моята и на съпругата ми благодарности на BULTV и особено на Светлозар Иванов от Чикаго и на Станислав Георгиев от Лас Вегас, благодарение на чиято дейност ние и още много други българи, имаме по домовете си Двадесет /!/ български телевизии! Това са делови и способни хора!

Особено сме възхитени от тяхното човешко отношение, грижите и любезността им, с която си вършат своята работа! Ние специално бяхме сред тази вълна любители на телевизията, които точно по Нова година взехме решение да се върнем поне чрез екрана в страната ни и да прекараме празниците с повече гледки и спомени от България. Желанието ни беше толкова силно, че даже в празничната нощ, когато се наложи да се стартира програмата, си позволихме да безпокоим специалистите, които ни инструктираха по телефона и всичко заработи перфектно. От тогава насам празнуваме всички български празници със специалните програми на българските телевизии – Нова година, Трети март, Осми март, идват и Великденските празници, 24 май... Често сме и с приятели и заедно гледаме и слушаме на български за най-новото по света, спорт и особено футболните мачове, филми, естрада и какво ли не още...

Аз съм един от първите българи, които навлязоха в шофьорската професия в Чикаго и от дълги години познавам Америка, но заедно с цялото си семейство не можем да забравим и няма никога да забравим родината си. Затова сега съм щастлив с постоянната близост до България чрез телевизията и още веднъж пожелавам всичко най-добро, живот и здраве на тези, които ни я „пренесоха” до новите ни домове в Америка!

Нина и Кольо Колеви,
Шилер Парк, Чикаго


Назад




BULTV

Copyright 2005-2009 Bulgaria21.com Chicago