7 януари 2009 г.
ПУСНЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ В ДОМА СИ

Преди идването си в САЩ Станислав Георгиев, с когото разговарям, работи успешно по осъществяването на повече от тридесет проекта - да ги обобщим като „Създаване на системи за пренос и дистрибуция на телевизионни програми на голямо разстояние”. В нашия случай това се формулира достатъчно точно: пренасяне на телевизионни програми от България до САЩ и Канада и възможността да ги гледаме и слушаме по нашите домове в Чикаго, Ню Йорк, Лос Анджелис, Торонто, Монреал и пр. Занятието, с което се е захванал.

Учил го е и правил петнадесетина години. Планирал е и изграждал телевизионни комплекси и мрежи, създавал и монтирал с различни екипи нови технологии. С една дума - ангажирайки се сега да ни достави българските телевизии в Америка ние за пръв път ще се доверим на професионалисти в тази работа. Досегашните неуспешни опити да сторят това хора с недостатъчен опит в съответната специфика, доказват още веднъж трънското правило: „мистрията си сака майсторо”. Аджамията зида крива стена.

Познавайки добре прищевките на тази мъглявина от телевизионни собственици, автори, изпълнители, релейни станции и потребители на далечния звук и картина BULTV най-напред се заема и свършва една от основните работи: законното получаване на правата за транслиране и излъчване на програмите от набелязаните двадесетина български телевизии. В много от различните случаи това се прави за пръв път. Физически „проектът” се намира на много места – част в България, част в Европа, част в САЩ. Един от основните ретранслатори е разположен, например, в Калифорния. BULTV е със седалище в Лас Вегас има и водещо представителство в Чикаго – добре познатата от много години „POLINA SERVICE”, INC. с нейния ръководител Светлозар Иванов. Техниката и хората, които ще работят с нея, са преминали дълъг тестов режим. И едва след като всичко вече е установено и проверено – започва истинското внедряване на системата – една нова придобивка за българите през новата 2009-та година!

За приемане е необходимо миниатюрно устройство, което свързва Интернет и телевизор с кабелна или сателитна връзка. Услугата е достъпна само за притежателите на устройството, сключили договор за съответните месечни пакети. Приемането на програмите се съпътствува с 24-часов съпорт. Всяко смущение се отстранява в рамките на минути, приемането е качествено, чисто, ярко и стабилно.

В първите месеци от новата година в различни градове на САЩ и Канада ще се организират промоции, томболи, срещи с българските общности, на които бъдещите клиенти ще бъдат запознати с нови, допълнителни възможности, които са на път да бъдат осъществени. Сред тях е приемането на много радиостанции, различни клипове и пр.

Как да пуснете българските телевизии у дома си най-просто и бързо?

Използвайте безплатния телефон 1-866-416-1487
Погледнете в сайта www.mybultv.com

За Чикаго и събърбите:
SVETLOZAR IVANOV
POLINA SERVICE, Inc.
4833 N. Talman Ave.,
Chicago, IL 60625
Tel: 773-728-9425
Cell: 773-895-9425
Fax: 773-728-9468
E-mail: polinaserv@netscape.net


„Старт” Чикаго

Назад




Bul TV

За Чикаго и събърбите:
SVETLOZAR IVANOV
POLINA SERVICE, Inc.
4833 N. Talman Ave.,
Chicago, IL 60625
Tel: 773-728-9425
Cell: 773-895-9425
Fax: 773-728-9468
E-mail: polinaserv@netscape.net


БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ


БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ


БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ


Copyright 2005-2008 Bulgaria21.com Chicago