7 януари 2009 г.
Новогодишното парти на Bg-Chicago.com беше хит

На новогодишното парти на Bg-Chicago.com в залата Монтис Банкет в Бенсенвил (Montys Banquets, 703 S. York Road, Bensenville, Illinois 60106) очаквахме да си хапнем, да си пийнем, да потанцуваме, и изобщо да прекараме добре - и не останахме разочаровани.

До 9 часа вечерта залата беше започнала да се пълни. С наближаването на новата година, имаше над 800 човека и хората бяха навсякъде - и вътре, и вън, и по улиците. Когато програмата започна, посетителите бяха готови да посрещнат новата година с новогодишни черни шапки, розови тиари, многоцветни балони, и с напитки в ръка. Тълпата беше интересна, жизнена, весела, и с настроение. Повечето от жените бяха с празнични рокли – някои с голи гърбове, други с разголени деколтета, трети с разголени други части, с къси рокли, дълги рокли, черни рокли, блестящи рокли, шарени рокли. Децата бяха сладки, хубави, и весели. Повечето от мъжете бяха с костюми, а други от мъжете – с дънки. Между другото, американците обикновено се обличат официално за нова година, така че дънките на нова година не показват колко сме американизирани, а напротив.

Организаторите получават отлична оценка. Залата, сервирането, секюрити, разпределението на местата, осветлението и музиката - бяха добре координирани. Храната беше разнообразна и вкусна. Имаше няколко вида месо, различни вида салати, няколко вида напитки и сладолед за десерт. Организаторите бяха осигурили шампанското, а за другите напитки беше кеш бар. Тъй като алкохолните напитки изискваха харчене на пари, пиянски истории нямаше. Музиката беше разнообразна – хора, естрада, и разбира се чалга и кючеци. Въпреки, че ние не харесваме нито чалга, нито кючеци, след няколко напитки и кючеците и чалгата ни звучеха като рок и ние се кълчехме на всички тонове.

По време на вечерята организаторите направиха томбола и раздадоха награди на тези, които имаха късмет. Ние не спечелихме награди, но спечелихме отлично настроение. Посрещнахме новата година на висок стил и с висок дух.

Сигурно дълго служителите на залата Монтис са чистили фасове, хвърлени от пушачите. Входът пред залата беше заприличал на черноморски български плаж – пълен с фасове и боклуци. За съжаление някои съграждани не са се американизирали достатъчно да хвърлят отпадъците в кошчета за боклук. Да се надяваме, че новата година ще донесе нови навици!
Честита Нова 2009 Година! Да сте живи и здрави!

Антица ТЕРВЕЛ

Назад




Новогодишното парти на Bg-Chicago.com

Предприемчиви млади сурвакари съживиха стария български обичай!

Новогодишното парти на Bg-Chicago.com

С много настроение – в Новата 2009 година!



Copyright 2005-2008 Bulgaria21.com Chicago