31 януари 2008 г.
Сатанински хороскоп
По лошотиите ще им познаете зодията!

Овен:
Агресивен до безобразие. Примитив – войнствен и суров. Умствено затормозен – с труд научава простите истини от живота и затова си кара по своему. Обикновено се пристрастява да търси за себе си все нови и нови възможности по всеки възможен начин. Мъжете-овни още в детството си мечтаят да станат генерали или поне ефрейтори и постоянно търсят кому да заповядват. В живота трябва да се държи по-далече от парите – моментално ще пръсне всичко! За какво – няма да го разбере и самият той. В компания е досаден – може цели часове да говори за себе си, без дори да се сети, че наоколо има и други.
Телец:
Дребнав, заядлив, ласкател, когато трябва и доносник. Винаги гледа накъде духа вятъра и пръв сменя посоката. Стриктно изпълнява указанията на шефа. Прави се на артист в живота – мъжът се пише щедър, жената – измамена и изоставена. Презира всички, защото знае, че той е центърът на вселената и другите са създадени само за да ги боде и рита. Обича пари и злато. Готов е да свали и последната риза, но не своята, а на ближния. Тероризира семейството си от дете до дълбока старост, въпреки че се прави на вежлив и възпитан. Не се доверява на никого. И на себе си дори. Вкопчва се във всяка привилегия, до която може да се добере...
Близнаци:
Вечно се държи като дете. Колкото по-расте – толкова по-зелен и недорасъл става. Бързо му омръзва всяко нещо. Още не се захванал и се отказва. Харесва да прави добри неща, но не може. Няма нито време, нито характер да ги направи. Обича да прави планове и да ги изоставя на другия ден за да измисли до вечерта нещо друго. Малко чете, но винаги има свое мнение. Което променя по десет пъти на ден. Никога не спори с никого, защото е сигурен, че отсрещният е по-тъп от него, а с тъпи и откачени не си струва да си губиш времето. Не понася напрежението – нито физическо, нито умствено.
Рак:
Неудачник по природа. Консерватор. «Господин «не» от главата до петите. Обича да се самосъзерцава. Нищо не може да промени това, което си е наумил, но много обича да спори за да израстне в собствените си очи. От страх може да нанесе първия удар, но обикновено предпочита да се спаси с бягство в своята хралупа – място което боготвори и смята за райските градини на света. С удоволствие очерня всички и всичко – няма да го чуете да каже една добра дума за някого или да бъде благодарен някому за нещо. Прави се на опитен и уверен. Но е точно обратното – винаги е готов да се измъкне заднешком в своята любима самота, където никой не може да му помрачи настроението с вида си.
Лъв:
От ранно детство склонен да настъпва и притеснява другите. За нещо полезно и конструктивно го мързи. Неговата необятна гордост и самолюбие могат да отровят живота всекиму. Любовта му към кулинарията и напитките, към лукса и показността, може да разори всеки джоб. При това той редко се напива до козирката и не дебелее. Обича всички да се въртят около него и затова е пръв във всичко. Ако не е такъв – страда и го нападат болести. Винаги оценява себе си по-високо от световните рекорди.
Дева:
Злите езици казват, че има заешки ум и обаянието на слон. Дребнава, скръндзава и свадлива. Нейният педантизъм е непоносим както у дома, така и там, където работи. Със своите поучения и забележки може да разяри до лудост всеки и да погуби всяко дело. Девата никога не импровизира, съставя и следи за изпълнението на скучни планове, които налага на близките си и не се спира от технитите молби и протести. Всичко, което прави е солидно, тежко, скучно, но добре обмислено. Освен това е майстор на интригите и ако някой падне на мушката й – страдат живи и мъртви от рода му до девето коляно.
Везни:
Лошо е, ако сте се родили под този знак. С две леви ръце. Без слух и зрение към хората около вас. Чувството за хумор е като втори рудиментарен остатък у човека – след опашката. При везните не върви ни в любов, ни в дружба, ни в комар или тото. Не могат да печелят, не могат да блеснат, не могат дори за загубят – няма какво. Не могат да взимт решения. Това за тях правят други. Обичат да се преструват на познавачи в изкуството, в кухнята, дори и в глобалното затопляне и извънбрачните контакти между хорските индивиди. Понякога пишат мемоари и сами плачат при препрочитането им.
Скорпион:
Макар и невъоръжен – много опасен! Скорпионите изменят, лъжат, интригуват, унищожават те ей така – за удоволствие! Садисти и мазохисти едновременно. Не се спират пред нищо за да постигнат целта си. Не жалят сили и средства да създадат добро мнение за себе си за да те ударят веднага след това в гърба! До своята успешна кариера стигат през трупове. Ако ти каже, че те цени много значи само преди час е написал донос срещу тебе до началството. Обожават пошли анекдоти и шкембе чорба.
Стрелец:
Агресивен оптимист, който винаги изглежща щастлив и радостен. Неговият почти кретенски оптимизъм и енергия не вършат нищо, но правят впечатление и могат да заблудят доверчивите. По-нервните му събеседници след пет минутен разговор се насатройват да го довършат бързо и болезнено, но наличието на полицията ги обезсърчава. Умира да ти отрови времето със своите откачени идеи. Обича да лъже, но благородно, с добри намерения /както кой си мисли/. Обича тълпата, шумните сборища, особено когато те са свързани с коктейли, пресконференции и шведска маса.
Козирог:
Жесток, хладен и бездушен. Като айсберг или Снежен човек. В къщи – стражарин, на работа – тиранин! В тиранията и тъпчене на другите вижда смисъла на живота си. Опериран от всякакъв хумор. Бие децата си и хапе съпруга /съпругата/ си. Отстъпва само пред парабел или калашник. Интелектуално примитивен, без фантазия но отмъстителен и злопаметен. Никога нищо никому не прощава. Редък коктейл от мания за величие и комплекс за непълноценност с микроскопични умствени и психически способности. Затова почти винаги се стреми да стане началник. И става.
Водолей:
Мечтател и фантазьор, тотално откъснат от реалния живот. Никога не връща парите, взети в заем защото моментално ги харчи за нещо велико. Постоянно обещава, но не му се случва да удържи на обещанието си. Не обича да работи. Сплетничи и очерня управниците и хората, които се обличат в кожи на убити животнии. Обича да се храни в бюфети и с евтини бъргери, защото всичките си спестявания е вложил в проекта за спасяване на малката зелена дървесна жаба «котакана».
Риби:
Не могат да живеят без подлост и измама. Стигат до там, че вече сами не разбират докъде казват истината и откъде започва лъжата. Рибата сама си противоречи, ако няма кой друг да го направи. Прави го не заради някаква полза, а заради самото изкуство. Освен това много обича да плува из чуждите замърсени водоеми и да се наслаждава на произведената кал. Умее да се приспособява сред различните течения, но когато някой поиска да я хване в мрежите си за да му свърши някаква работа – светкавично и умело се изплъзва. И не поради някакви идеологически причини, а защото си е риба, а не бивол за работа - обича да си плува свободно вместо да оре земята.

От българския печат за вас подбра Дежурния редактор

Назад

Овен

Лъв



Интернет дизайн