1 януари 2008 г.
Зодията моделира живота ти!
2008 – на длан!

Зодия Овен (21.03-20.04)
Силен характер, могъщество и успех. Управляват другите. Искреност в страстите, оптимизъм, амбициозност, идеализъм. Щедростта му се проявява само спрямо хора, които са готови да му се подчиняват. Има си свой морал и религия. За Овена е естествено след като се е скарал с някого, да се отнесе така, сякаш не се е случило. Винаги действа. Гони различни цели. Живее с настоящето. За него един правен въпрос може да се превърне в кошмар, тъй като му липсва дипломатически подход към нещата и само може да ги усложни.
Влага всичко в работата си, трудностите не го плашат. Образец на воля, умее да се концентрира, поради което достига върхове в кариерата си.
Обича да бъде следван, а не да следва другите. Понякога е тираничен. Неспособен е да се контролира и да следва предварително набелязани ходове. Има внезапни вдъхновения.
Горделивец. Има нужда от успехи, за да поддържа формата си.
Има крехка нервна система и при нервна преумора се превръща в една изтощена душа, която търси помощ.
Не умее да пести и пази тайни.
Жената Овен - особен характер. За нея професията е от първо значение. Превъзходен организатор на семейното огнище, но не е склонна да следва мъжа си във всекидневните дреболии. В брака иска да поеме водеща роля. Изкуството я привлича. Обича ярките тонове. Има поетичен вкус в начина на живеене.
Мъжът Овен - привлекателен за жените. Влюбва се силно, буйно, безрезервно. Способен е на велика страст и на луда ревност. Авантюрите му са без значение и той бързо ги забравя. В семейния живот ще има и върхове, и падения. Ако издържи първата половина, то във втората ще се създаде хармония.
Добрите знаци на Овена са Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей. Не си допадат с родените под знаците на Рак, Козирог и Везни. С Телец - добро съгласуване. С Риби - сблъсък. С Дева - начално разбирателство, последвано от студенина. Със Скорпион - сходство на чувствата. С Овен - добро приятелство, но в последствие може да се унищожи.
Препоръка към лицата, родени под този знак - бъдете търпеливи, размишлявайте върху живота си. Ако сте млад, продължете борбата, организирайте живота си. Ако сте по-възрастен, превърнете активните си сили в размишления и спонтанността си в зрялост.

Зодия Телец (21.04-20.05)
Противоречив характер, реалист. Уязвим. Здрав разум, практически ум. От друга страна са нежни, грациозни, с вкус към удоволствията. Чувствителни, малко лениви, създават безредие, поддават се на слабости. Едно до друго се движат сила и страшно нехайство. Обича конкретното и урежда живота си при материални удобства. Телецът е материалист, но добавя нотка красота към всекидневието си. Разточителен в богатство и вдъхновен в бедността. Ако не може да си купи нищо друго освен една стара маса, то ще я покрие с пурпурно кадифе. Обича традициите. Целите си преследва със завидна воля и упоритост, дължащи се на голяма физическа устойчивост, завидна воля и търпение.
Понякога този монолит избухва, но после се разкайва и все повече се контролира.
Дълбоко обича земята. Изоставена градина да обработва всеки ден му връща силите. Силно изразено чувство към собствеността, ревнив е към своите богатства.
Има слабост към лукса и удоволствията, което го раздвоява. Балзаков герой.
Предприемчив, открит ум, вродено чувство към изгодните сделки и сполуки, към най-добрата клиентела в своя квартал.
Неговата бавна и концентрирана сила насочена към една цел, му дава изключителна възможност за реализация, рядка между човешките същества. Не подбира средствата, превъзмогвайки неприятностите като животно, което сляпо знае да пази.
Жената Телец - чар и съблазнителност. Силно ревнива и застрашена от напълняване. Дадената дума струва скъпо за нея. Пази семейното огнище от разстройство. Ако не си намери другар в живота, тя се поддава на гибелни страсти, които трудно се преодоляват, защото е склонна да се заинати както в доброто, така и в злото. С добри обноски, нежно сърце, весел дух, но с упорита злопаметност и голям апетит. Винаги е водеща в семейството.
Мъжът Телец - уязвимост. Този силен мъж понякога е ужасно уязвим. Обича хубавото ядене и пиене. Бурно се влюбва и разлюбва. В сантименталния живот е безскрупулен. Ако си наложи силния характер, той успява да се овладее, особено ако е привързан към семейството си. В противен случай може да бъде завладян от най- лоша поквара.
Сполучлив брак с Дева, Козирог, Рак и Риби. Неразбирателство с Лъв, Скорпион и Водолей. С Овен - добри делови връзки. С Близнаци - чудесни отношения, но при условие, че се срещат рядко. С Везни - вкусовете са общи, но Везните са по-изтънчени. Със Стрелец - повърхностни връзки. С Телец - добри делови връзки, но пагубен брак, защото жените Телец са по-категорични.

Зодия Близнаци (21.05-20.06)
Неуловим характер, постоянна двойственост. Несигурни и нерешителни. Този знак дава една разнообразна гама от човешки типове: от блестящите до разсъдливите, от ловките мошеници до тези, които отдават живота си за една безнадеждна кауза, от образцова морална стойност до угодничество, от една духовна революция на мисълта до голяма умствена ограниченост - ето диапазонът на родените под този знак. Трудно уловими, внезапно раздвижващи се без видимо основание и внезапно отдалечаващи се, оставяйки тези, които обичат в недоумение. Готови да развеселят, очарователни партньори и приятели, ту диви, ту фамилиарни. Изпитват нужда да бъдат обичани и закриляни, но не отвръщат винаги със същото чувство, защото мъчно се решават на крайности в нежността. Нуждата от любов ги кара да понасят същества, които те не обичат, защото предпочитат всичко друго пред самотата и липсата на обич. Макар че е способен да погълне всички теории и учения, интелигентността му не задържа идеите, които преминават през ума му и те не остават там. Той не може да направи нищо сам.
Близнаците мразят всичко, което трае дълго. Обичат дискусиите, остроумието, модата. Не обичат самотата и догмите.
Умеят добре да лъжат.
Типични професии - изкуство, литература, журналистика.
Жената Близнаци - независима. Мистериозна личност, чудесна приятелка, жива, чувствителна, оптимистка. Невъзможно е да скучаеш с нея. Независима в действията и мисълта си. Има нещо котешко. С лекота съгласува домашната работа с професионалната. За дълго остава млада.
Мъжът Близнак -- обича да рискува. Често се забърква в истории. Близнакът е за промените, в него не се задържат дълго скърбите и съжаленията. В работата си той комбинира труд и мисъл, изненадва със своя порив и бързане. В брака предпочита спокойствието, но семейният му съюз е винаги заплашван от неговата непостоянна и неспокойна природа.
Хармоничен съюз с Овен, Везни, Водолей и Лъв. Нехармоничен - с Риби, Дева, Стрелец. С Телец - духовни допирни точки. С Рак - добър съюз. Със Скорпион - интелектуално разбирателство, невъзможен брак. С Козирог - само професионално приятелство. С Близнаци - невъзможен брак, добро приятелство.

Зодия Рак (21.06-21.07)
Интуитивна и нереална природа. Твърд и потаен характер. Подвижност на ума, качества на медиум. Хора с огромно въображение. Състоянието им на омагьосаност силно дразни заобикалящите ги, особено пълната им несъзнателност. Човек трябва да се откаже от логиката и разума, за да живее в разбирателство с един Рак. Нужно е да приемем неговата искреност и непостоянството му, неговата добросъвестност и заслепението му, в което той постоянно се намира. Ирационален. Страда прекалено много и най-доброто нещо го разстройва. Това, което за другите едва ли има значение, за него е прекалено важно. Тези прояви се забелязват през първата младост на Рака, когато все още не се е сблъскал с живота.
Макар да не обича дългите пътувания, обожава водата.
В работата среща трудности, защото не е годен да се приспособява и е тънкообиден. Пилее се в неверни ходове и грешки в ориентацията.
Притежава огромна работоспособност и упорита енергия, стига да се намира върху подходяща територия.
Успехът иде във втората половина от живота му. Може да заеме политически постове и жъне успехи в това поприще.
Ракът е с контрастен характер. Ако човек съумее да се отнесе с голяма гъвкавост към тази нестабилност и не е противоречив, може да открие в този знак изумителни личности за наблюдение, но ще бъде изключено да получите помощ от тях в момента, когато я очаквате.
Любител на четенето. Паметлив. Ясновидец.
Жената Рак - вътрешно вълшебство. Има всички черти на мъжа от този знак. Ако е подложена на добро влияние, тя ще бъде жена с майчинска топлота, с пълен с поезия поглед, с неопределен чар. Абсолютна липса на реализъм.
Мъжът Рак -- най-труден характер от всички зодии. Държи да бъде уважаван. Не прощава и не забравя злото. И все пак този труден характер има изненадващи просветления. В труден час може да покаже образцова дисциплина и строгост към себе си. Ако да живееш с Рак е едно приключение, то и за самите тях е цяло приключение да се понасят и разбират. Раците са мистици, които по някога спускат котва и викат за помощ. Любовта му е винаги бърза и шумна, белязана с някаква фантазия, която я прави пламенна.
Добри знаци за Рака са Лъв, Водолей, Скорпион, Стрелец, Риби. С Дева - с времето се установява хармония. Нямат допирни точки с Овен, Везни. С Козирог - след време голямо разбирателство, защото живеят в различни светове. С Рак - добро приятелство, но невъзможен брак. С Близнаци - здраво приятелство.

Зодия Лъв (22.07-21.08)
Бляскав и великодушен характер, вкус към лукс и разкош. Извор на жизнени и творчески сили. Човечен е, напълно естествен, без престореност. Тази човечност му носи симпатии и любовни пориви. При него всеки се чувства разбран, възроден и братски подпомогнат. Човек на добрата воля, с огромна вътрешна сила. Великолепен в действията, защото върши всичко с един вроден усет към героичното. Той знае как да накара заобикалящите го да действат сами. Командва по-добре от когото и да било и това не му носи неприятности. Суетен. Липса на психология, която го води към непоправими грешки. Детски наивен, попада в многобройни клопки. Всички хора смята за честни като него и ако го измамят си мисли: “Толкова по-зле за тях.” и дори не им се сърди. Не е отмъстителен, най-много да го обземе внезапен гняв, последван от опрощение. Ако е твърде засегнат, може да прояви строгост, сравнима с “наказанието на боговете” - и това е знаменитият удар с лапата. Да бъдеш приятел с Лъва е царски шанс, да останеш такъв е понякога подвиг.
Лъвът обича да пътува. Той обича да живее, а не да мечтае.
Търси високо обществено положение, прави всичко, за да постигне целта си. Учи, работи, предвижда, организира. Пълен с идеи. Преодолява трудностите благодарение на пламенността и постоянството си. Има ясно съзнание за целта, която си поставя.
Вековете са оказали влияние върху съдбата на Лъва. По-рано родените под този знак седяха на тронове. Затова носят носталгията на миналото.
Жената Лъв - личност. Властна натура. В поведението и в жестовете и се забелязва царственост, дори и когато иска да се покаже тиха и приятна. В любовта е искрена, спонтанна и великодушна. Тя не е родена за дребни домашни задължения, но е сръчна, добре организира работите си, има рядък кулинарен талант. Има дълбоко чувство за семейство и дом. В брака търси обич, сигурност, уважение.
Мъжът Лъв - може да претендира за всички професии. Има призвание да успее. Като шеф е великодушен и справедлив. Рискованите сделки са неговата стихия. Луд е да кара кола. Шофира бързо и добре. Роден атлет, ездач, плувец, скиор. Влюбва се силно и бързо. Готов е да жертва живота си, за да я завоюва напълно. С такъв мъж никоя жена не се чувства сама.
Успешна връзка със Стрелец, Овен, Везни, Близнаци. Трудности с Телец, Скорпион, Водолей, Риби. С Рак - много пунктове на съгласие, дори Лъвът може да го протежира. С Дева - съгласие в работата и семейните дела. С Лъв - благоприятни връзки в областта на професионалната дейност и на духовните интереси. С Козирог - трудна връзка, съгласуваност в работата.

Зодия Дева (22.08-21.09)
Интелигентност, аналитичност и критически дух. Искат да върви всичко по точно определени правила. Не се поддават на страсти, защото размишляват по всичко. Обичат умереността, реда, чистотата, точността и имат силно чувство за мярка. Хора на “златната среда”.Искат да им се знае цената.
Мразят несигурността и неяснотата. Страхуват се да не бъдат изненадани от някои непредвидени събития. Техният девиз е: “Място на всяко нещо и всяко нещо на мястото си.” Ако искате точни сведения за нещо, обърнете се към тях.
Трудностите ги объркват и те стават трудни, несговорчиви и непоносими.
Имат стремеж към съвършенство.
Добри педагози.
Към лица, притежаващи ярка поетическа индивидуалност, проявяват недоверие.
Те се чувстват объркани пред всичко, което е осъществено бързо и импулсивно.
В службата си страдат от конкуренция, вражди, сплетни. Желанията им се осъществяват бавно.
Роденият под този знак не е скроен да живее сам. Трябва да бъде подтикван от някого, за да вземе решение.
Не се поддават на празни хвалебствия.
Жената Дева - потайна. Не са така страстни, както изглеждат. С готовност помагат. Склонни са да се променят и се нагаждат към всичко. Колкото повече ги опознават, толкова повече ги уважават. Толстоева героиня. Срещат трудности в сантименталния живот.
Мъжът Дева - мистериозен. Тайнствен в любовните си чувства. В семейния живот и в любовта има често неприятности. Това му носи големи страдания. Трудно се решава да се раздели и да потърси друга сърдечна връзка. Добър съпруг. Чудесен техник и тънък механик. Кара коли с особена точност. Най-добрият автомобилист от всички зодии. Отличен пилот.
Щастлив съюз с Козирог, Телец, Рак, Везни и Лъв. Труден съюз с Близнаци, Стрелец. С Водолей и Риби - неразбирателство, невъзможен съюз. С Овен и с Дева - добро приятелство, но не и брак.

Зодия Везни (22.09-21.10)
Неуловим характер, но разумът е все на първо място. Родените под този знак са елегантни и красиви. От всяко тяхно действие лъха благородство. Винаги намират вътрешно равновесие. Хора с хубав характер.
Обичат около себе си да има спокойствие, не защото се боят от борбата, а поради духовната си издигнатост. Притежават вродено чувство за справедливост. При неблагоприятни ситуации те умеят да приемат битката и отвръщат бързо на удара. В такъв момент те се придържат упорито към решението, което са взели. Никога не търсят компромиси без да са си съставили мнение.
Уважават мнението на другите.
Ако истината може да огорчи някого, те ще намерят най-подходящия начин да я кажат, като изгладят грапавините, а ако е приятна -- ще я кажат с най-голямо въодушевление.
Винаги намират точния и подходящ отговор, за да успокоят духовете. Могат да слушат без да се афектират. Макар и да не са покорни по природа, те правят впечатление на такива, защото умеят да превъзмогнат полученото оскърбление, давайки си вид, че не са засегнати, тъй като не желаят да се забъркват в неприятни истории. Приспособяват се философски към положението си, защото знаят, че състоянието на победител удовлетворява само относително, че времето в края на краищата урежда всичко.
Заемат видни места в изкуството. Обичат музиката и танца.
Макар, че обичат лукса и благосъстоянието, те се противопоставят на чистия материализъм. Финансовото им положение е променливо.
Жената Везни - самата женственост. Има необикновен чар и понякога е божествено красива. Държи се загадъчно. Това я прави неотразима. Има свой стил на живот и свой речник. За нея абсолютно “не” не съществува. Мъжът до нея трябва да е силен, но тази сила да се крие под елегантност. Не е ревнива, стига да не бъде излагана. Обича приятелите и ги посреща с внимание.
Мъжът Везни - господар на себе си, гъвкав и проницателен. Принципът му е да не насилва нещата. Влага в любовта цялата си личност, но не е верен. Жена му трябва винаги да го изненадва и очарова. Кара добре кола, но не е техник.
Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей са благоприятни знаци за Везните. С Козирог, Рак, Овен, Скорпион - съюзите не са благоприятни, но може да се победи съдбата. С Телец - трудно се установява връзка, защото Везните обичат независимостта. С Близнаци, Дева - добър съюз. С Риби - приятелство, но не и брак.

Зодия Скорпион (22.10-21.11)
Страстен характер, необикновена съдба. Той се бори, страда, самоизяжда се, възкръсва в своята пепел. Представлява един рядко противоречив характер, твърде привлекателен, но и твърде суров. Първата трудност за него е да живее.
Този знак има всичко: динамизъм, сила, духовна виталност. Но на лице е това постоянно мрачно раздразнение, което му създава много врагове, защото всеки мисли, че то е насочено към него. Всъщност, Скорпионът е вечно раздразнен, но срещу себе си. Като своя символ, насочва отровата към себе си.
В него винаги има нещо неопределено, затворено и тайнствено. Дори когато изглежда спонтанен и искрен, той е резервиран и неспокоен. Винаги се мисли за заплашен и критикуван и вижда черната страна на нещата. Неговата отбрана, ако има реална опасност, е страшна.
Както има желязна воля в работата си, същите сили използва, за да не се откаже от идеалите си.
Не живее с илюзии. Реалист, който знае, че рядко утре е по-хубаво от днес.
Проницателен и бързо открива слабото място на един човек, на едно дело, или пожелание. Ненадминат наблюдател, роден борец.
Ако успее да превъзмогне себе си, то тогава го очаква велика съдба. Ще бъде личност от първа величина, с широк дух и неоспорима мисъл.
Знак на интелигентността, знае да използва това качество повече, от който и да е друг знак. Този интелект той използва по много оригинален начин и във всекидневния живот, без да чака особени случаи.
В приятелството е лоялен без голяма привързаност, но е великодушен и е готов да помогне при нужда. Често стимулира и протежира хора, у които с интуицията си разкрива неподозирани качества и съумява да ги направи личности.
Жената Скорпион - необуздана, силна, пламенна, неукротима. Не намира лесно мъж, който да отговаря на изискванията и. Нужно и е да работи, да е заета с обществени организации, за да изразходва излишните си сили и страсти. Не отдава голямо значение на дрехите си, но се облича с вкус.
Мъжът Скорпион - прелъстителен. Трудно намира трайна обич, за която копнее. Ако една жена съумее да създаде около него атмосфера на сърдечност и нежност, възможно е той да направи всичко, за да я запази. Избраницата трябва да се подготви за един труден брак, но вълнуващ. Забележителни началници и организатори. Най-добрите криминалисти са от този знак. Проницателността му го прави лекар или хирург, прочут виртуоз в диагностиката. Отлични адвокати.
Хармоничен съюз с родените под знака на Риби, Козирог, Дева, Рак. Съюзите с Лъв, Везни, Водолей и Телец са изпълнени със сблъсъци. С Овен - духовно привличане. Със Стрелец - много сходство и щастлив съюз. Със Скорпион - приятелство, но не и брак. С Близнаци - физическо и духовно сходство.

Зодия Стрелец (22.11-20.12)
Склонни към философстване. Любов към природата. Пристрастеност към правдата. Обичат искреността, правдата, селския живот, възвишените постъпки. Мразят ефектите, превзетостта, имитацията, педантизма и дребнавостта.
Говорят това, което мислят и се чудят защо някои хора им се обиждат.
Като ръководители се ползват с голяма популярност.
Търпеливи и оптимистични. Някои притежават и драматични способности. Смятат, че всичко в света е в отличен ред и трябва да изпълняват добросъвестно задълженията си. Хора с нечуван късмет. Всяко действие им носи облаги и щастие.
Не може да им се влияе, защото знаят какво правят. Владеят изкуството да разговарят и пленяват приятелите си. Изпитват ужас от досадата и предпочитат самотата пред досадни хора.
Стрелецът е знак на духа и е готов да откликне на всякакви призиви.
Животът на Стрелеца е пълен с приключения и пътешествия.
Занимава се с най-различни дейности.
Хора с кураж и интуиция в критични моменти.
Жената Стрелец - мъдра. Държи на духовната си независимост. Отбягва всичко, което и навлича скука и неприятности. Бързо се отегчава от всичко. Има копнеж към безгрижие. Мечтае да царува в семейното огнище, когато го създаде. Полага усилие да създаде климат от висока класа - интелектуален и морален.Обича градината, цветята и хубавата кухня. Остава хубава и привлекателна до напреднала възраст.
Мъжът Стрелец - влюбчив, не прави компромиси в страстта. Влюбен в природата. Би могъл да е прекрасен репортер, пътеписец. Оценките му са разумни и обективни. Умее да вижда, да разказва, да обяснява. Обича колите, но е невнимателен. Обича животните. Обича самообразованието. Тъй като не търпи критики, може да допусне грешки.
Щастливи съюзи -- с Овен, Водолей, Везни и Лъв. Неблагоприятни - с Дева, Риби, Близнаци. С Телец - симпатии, но съюзът между тях е повърхностен. Със Скорпион - взаимно уважение, щастлив съюз. Със Стрелец - разбират се чудесно. С Козирог - дълбока връзка.

Зодия Козирог (21.12-19.01)
Важност, авторитетност и достойнство от най-ранно детство.
Мразят лекомислието, импулсивността, съблазнителните обещания.
Упорит характер, смела природа. Развит дух. Родените под този знак са най-устойчиви както физически, така и духовно. Потаен, амбициозен за себе си. Той е реалист, умее да работи и успехът силно го привлича. С много трудности проправя своя път. Бавно, но сигурно, той достига върха, който си е определил.
Невероятно упорити и търпеливи. Изпитват нужда да дадат смисъл на своя живот болезнено силно, както никой друг знак.
Обичат работата си, спокойните и стабилни неща. Не приема действия без определена цел, бързите сензационни или прекалено модерни неща.
Затрудненията му да влезе в контакт и да създаде задушевност се приемат за високомерие, но в дъното на сърцето си той търси да бъде разбран и да срещне симпатии.
Родените под този знак са уважавани и печелят доверие.
Големи аскети на работата и самоотрицанието в борбата за постигане на една цел, за изпълнението на един дълг, един идеал. Трудностите им дават сили, макар и склонни към песимизъм, те успяват да чакат там, където другите биха се отрекли.
Жената Козирог - винаги млада. Странна личност, разцъфтяваща с една мъдра бавност. Не е достъпна. Насочва се към професии, където властва. Става зла, ако разбере, че е мамена. Превъзходна майка. Държи семейството си здраво. Внезапно тя може да почне да пише, или да се отдаде на лични изследвания. Времето е неин съюзник.
Мъжът Козирог - може да бъде блестящ в учението, защото притежава голяма сила на съсредоточеност. Склонен към развлечения. Понякога е скъперник. Ако не се реши да встъпи в брак твърде млад, някаква нерешителност ще го накара да се ожени твърде късно. Отлични шофьори, макар че в началото срещат малко трудности. Отдават голямо значение на качеството на своята кола и се отнасят към нея като с живо същество.
Съюзите с Дева, Телец, Скорпион и Риби са общо взето щастливи. Търкания с Овен, Везни и Рак. С Близнаци - невъзможна връзка. С Лъв - несходство в характерите. С Водолей - съюз в професионалната област. С Козирог - добро разбирателство.

Зодия Водолей (20.01-18.02)
Характер на гадател, емоционален и ясновидски. Живее с тъмни спомени и меланхолична носталгия. Носят в себе си страст към духовните и научни изследвания. Духът им е осеян с поезия. Съдбата им може да бъде и трагична. Интелектуалност, свобода на духа, интелигентност, разпилени обаче от една свръхестествена интуиция, една изменчивост на убежденията и чувствата, която прави понякога поведението им необяснимо. Водолеят разбира другите, не само като Лъва братски, но и интуитивно. Той знае това, което другите мислят, това което очакват, това, което са. Това ги прави безкрайно обичани, но това е и катастрофа, защото Водолеят не може или не иска да отиде по-далеч от това. Той си остава с едно горчиво съжаление за едно необикновено щастие, загубено преди да бъде изживяно. Настоящето не го интересува. Живее с бъдещето. Иска от живота индивидуализъм, свобода на духа, без догми и ограничения, основани върху личен морал и лична отговорност. Умее да даде път на своята мисъл. Имат слабост към сензационното, неочакваното, обичат нови опити, хипнотизират ги загадките и мистериите.
Отличен теоретик и практик. Понякога се забелязват периоди на леност, макар че той успява да свърши за кратко време онова, което другите биха свършили за седмици. Резервиран и самозадоволяващ се, той рядко кара другите да вършат онова, което сам може да стори. Винаги разчита на себе си.
Проявяват се в професии, които изискват широк поглед върху нещата, съсредоточение и самоотричане.
Ловки шофьори, но на моменти прекаляват и само интуицията може да ги спаси.
Водолеят може да се издигне до най-високи стъпала и да даде тласък на велики дела, защото неговото въображение го води към открития, но понякога фантасмагоричният му дух го води към истинска катастрофа, ако не съумее да се обкръжи със съветници, здраво стъпили на земята.
Жената Водолей - притежава голям личен чар. Никога не е една и съща. Не е капризна и винаги е искрена. Обича да работи на места, където се изисква строга дисциплина. Умее да уреди дома си. Отлична майка. Умее да посреща гости, танцува с радост, има способност да води тънък и вълнуващ разговор.
Мъжът Водолей -- живее в света на своите идеи и е трудно да му се влияе. В любовта търси едно пълно съгласие, приятелство и духовно единство, на което държи много повече, отколкото на физическото влечение. Може да бъде добър съпруг, но само да не се разочарова. Заобиколен е от жени, но не се оставя да бъде подведен. Умее да се раздава.
Отношенията на Водолея с Близнаци, Стрелец, Овен и Везни са благоприятни. Бурни са сблъсъците със Скорпион, Телец, Лъв. Добро приятелство с Рак, Дева. С Риби - в началото отношенията са напрегнати, но след време се стига до хармония. С Козирог - превъзходно сътрудничество в работата, но труден брак. Със собствения знак - добри отношения, като разликата във възрастта ще ги улесни.

Зодия Риба (19.02-20.03)
Плах характер, твърде интуитивен. Някои от тях са твърде религиозни. Въпреки спокойната си и тиха външност са раздирани от противоречия, несигурност. На тях са присъщи тайнствени вдъхновения, ясновидски сънища, емоциите, безпорядъка и големите борби, заради което често изглеждат уморени и печални. Символ на човешката обич, на самоотрицанието, на справедливостта, достигащи понякога до саможертва. Сложен и противоречив характер, човек на хиляди страхове, на бурите в чаша вода, на всекидневните драми по повод на дреболии и вечната нерешителност. Силна интуиция и предчувствие.
Рибите са силно проницателни, от думите им лъха вдъхновение, понякога буквално предизвикват бъдещето. Могат да се изразяват по особено неповторим, типичен само за тях начин. Склонност към апатия. Гостоприемни и великодушни.
Обичат правдата, мира, разбирателството и изпитват удоволствие, когато дават. Понеже често им липсва здрав разум, те рискуват да бъдат ограбени от близките си. Отлични медиуми. Фатализмът им може да бъде отрицателен фактор, който да парализира волята им.
Имат добра памет и с лекота изучават чужди езици. Отдава им се математиката, педагогиката, музиката, живописта. Запалени спортисти са.
Рибите не знаят какво искат. Неустойчиви и неуравновесени. Разсеяни. Ревниви.
Поддават се на влияние. Лесно се обиждат. Не мразят. Трудно е да бъдат разбрани.
Жените Риби - предани. Добри майки и съпруги. Обичат удобното семейно огнище. Разделят се на два типа: първите са нежни и крехки с феерична грация, вторите са с масивни форми и склонност към затлъстяване. Има периоди, в които им липсва жизненост, защото са чувствителни към луната. При пълнолуние са активни, при новолуние са умерени. Склонност към меланхолия.
Мъжете Риби -- чувствителни, себелюбиви, нерешителни - чакат нещата да се наредят от само себе си., не умеят да пробиват “с лакти”. Обичат дома и семейството. Разделят се на два типа: едните са слаби и сухи, а другите са тежки и бавни. Великодушни и консервативни по природа.
Рибите имат хармонични отношения със Скорпион, Телец, Рак, Козирог. Срещат трудности с Близнаци, Стрелец, Дева. Приятелство и професионални връзки с Лъв, Овен, Везни. С Водолей - трудности в началото и след това хармония. Със своя знак не се разбират.

“Старт BG Чикаго”

Назад


ХОРОСКОП

Интернет дизайн