17 юни 2004 г.

ХОРОСКОП
РИБИ
(20 февруари - 20 март)

      ОВЕН С РИБИ

      Както винаги Овенът доминира. Точно това е, което и Рибите предпочитат. В своя интимен живот двамата нямат никакви проблеми. Но им трябват известни усилия, за да се разбират помежду си в бизнеса и обществото. Рибите са много чувствителни към критиката, а това е страстта на Овена - да критикува. Труден съвместен живот.

      ТЕЛЕЦ С РИБИ
      На чувствителните Риби им е необходимо достатъчно внимание, но такова Телецът не притежава. Емоционални и сантиментални Рибите страдат от липсата на всякаква деликатност у Телеца. Ако това бъде преодоляно - възможна е продължителна връзка и добро семейство.

      БЛИЗНАЦИ С РИБИ
      Двата нестабилни знака представляват малко обещаващо сдружение. Близнаците са твърде изменчиви, Рибите - твърде чувствителни, за да могат дълго да игнорират емоционалните отклонения на Близнаците. В същото време Рибите са много егоцентрични, а изглежда и на двете зодии им трябва по-силна и стабилна фигура.

      РАК С РИБИ
      Ракът е много взискателен партньор, а Рибите не възразяват срещу това. И двамата обичат любовната игра и не го крият. Ракът поема ръководната роля и взима важните решения. Двамата могат да бъдат прекрасно семейство и да са добри партньори в бизнеса.

      ЛЪВ С РИБИ
      Огън и вода не могат да се смесят удачно. Несдържаният Лъв не харесва затвореността на Рибите. Никой не разбира другия. Сантименталните Риби досаждат на Лъва и той започва да страни от компанията им. Рибите се затварят у дома и тъгуват. Лъвът гледа да не се прибира рано. Трудна връзка и още по-труден брак.

      ДЕВА С РИБИ
      Нежната душа на Рибите не разбира сдържаната Дева. Девата не харесва прекалено емоционалната любов на Рибите. Опитва се да загаси пламъка им с думи и поведение и, за съжаление, успява. Но тогава от Рибите не остава нищо. Девата прави сериозни планове за бъдещето, докато Рибите живеят с момента. В следващия момент правят точно обратното. Много спорове и лошо сътрудничество.

      ВЕЗНИ С РИБИ
      Физически си подхождат, но често възникват спорове по други неща. Макар и да ги преодоляват, шансовете да постигнат нещо значително в съвместния си живот се малки. Везните не обезпечават лидерство на търсещите закрила Риби. И двамата обичат разкоша, но не обичат да работят, за да го получат. Вероятността всичко да завърши с разочарование е голяма.

      СКОРПИОН С РИБИ
      Те си подхождат напълно. Както във физическо, така и в духовно отношение. Скорпионът поема върху себе си задачата да създаде опора и сигурност на Рибите. Собственическото начало у Скорпиона е задоволено напълно. Прекрасна връзка и колкото по-бързо тръгнат заедно - толкова по-далеч ще стигнат.

      СТРЕЛЕЦ С РИБИ
      Те се привличат физически, но Стрелецът е твърде независим и твърде зает с обществена дейност. Рибите, които искат постоянно внимание, стават за него истинско бреме. Даже в любовта Стрелецът е истински пътешественик и търси все ново и ново, а Рибите не могат да се отместят и на крачка от скучната традиция. Стрелецът често пъти се надсмива над сантименталните страдания на Рибите и всичко в края на краищата, завършва с провал.

      КОЗИРОГ С РИБИ
      Прекрасно съчетание в любовта. Може да възникнат някои други проблеми, но те намират правилното им решение. Властният Козирог възхищава Рибите. Рибите в същото време внасят необходимата емоционална искра за Козирога. Добри предпоставки за сериозно сътрудничество и добро семейство.

      ВОДОЛЕЙ С РИБИ
      Индивидуалните и субективни Риби имат малко общи черти с общителния и открит Водолей. Водолеят не разбира поведението на Рибите и не си дава труд да ги поучава. Постепенно проблемите се натрупват и остават нерешени. Това води към логичен край на връзката.

      РИБИ С РИБИ
      Взаимното съчувствие гарантира интересно начало. Ако физическото привличане успее да вземе връх над изникващите въпроси, това може да бъде най-добрата двойка в Зодиака. Но двамата не трябва да се изсушават взаимно с постоянни емоционални претенции. Без властен партньор те могат да се отчаят. Когато две Риби са заедно - всичко е възможно.

      Риби е последната зодия. Приключваме публикуването на специалния хороскоп за съвместимостта на отделните зодии. Не винаги е така, както пророкуват съставителите на този и на други хороскопи. Но съпоставянето на характерните черти, с които са надарени хората, родени под един знак, все пак ни представят една твърде възможна картина. Вие може да споделите с нас и с други читатели на изданията ни своите впечатления от поместената серия. Вашето мнение е от значение.

Назад



Риби


Интернет дизайн