1 май 2007 г.
Силата и качеството на мъжа,
като следствие от неговата зодия

Специализиран хороскоп

      Стоят си на хълма два расови бика – единият млад, другият по-малко млад.
      Под хълма минава стадо крави.
      Младият бик леко бута по-малко младия с левия си рог и пръхти:
      - Давай! Давай! Бързо да се спуснем долу и ето – тази младичката... Или онази там – стройничката... Давай, бързо!
      По-малко младият спокойно го слуша, клати яките си рога и отговаря:
      - Не! Ние бавно ще се спуснем от хълма и после бавно и спокойно ще оправим цялото стадо!
      Този анекдот съвсем не е глупав. Той абсолютно точно описва сексуалното поведение на Телеца – на младия и на зрелия вече индивид.
      Но ако на млади години мъжете от всички зодии се държат повече или по-малко еднакво, с годините зодиакалната характеристика започва да се чувства все по-ярко.
      Как се държат мъжете, когато са в ролята на нашия по-малко млад бик?
      ОВЕН
      Овенът на години се държи почти така, както и на младини. Той радостно възприема инициативата на младия бик, бързо се спуска заедно с него от хълма, свършва добра работа с «тази младичката», след това абсолютно щастлив бегом се изкачва отново на хълма, застава в героична поза и с рев оглася околните върхари! Всичко е точно: Овен – това звучи гордо! И той още веднъж е доказал това.
      ТЕЛЕЦ
      Поведението на телеца вече ви е познато от анекдота. Той бавно ще се спусне по хълма и бавно ще покрие цялото стадо. При това без да се притеснява от възраст, външни белези и характера на партньорките.
      Неговата сила и търпение са достатъчни за всички. Той и младия си колега може да понаучи на нещо и да му помогне...
      БЛИЗНАЦИ
      Близнакът също ще възприеме идеята с ентусиазъм. Със спринт се спуска по хълма и започва игрив и дружески разговор с кравите. Разказва им най-напред нещо поетично, преминава на опера и балет, хвали се със своя добър бегхенд на тениса... И до там. Увлича се в свалянето и забравя за какво точно е тичал с изплезен език по хълма.
      РАК
      Ракът се държи също като телеца и прави всичко по най-добрия начин. Само че той избира една крава. Но това ще бъде абсолютната рекордьорка на стадото: по обем на вимето и млечност, по вити рога, здрава снага, екзотична опашка и перфектни копита.
      ЛЪВ
      При лъва нещата са винаги сложни.
      Той няма да се занимава с никоя крава. И това при положение, че всички му се свалят абсолютно демонстративно. И ще го направи зрелищно, с огромен апломб, мощно, неотразимо. Той ще покаже на всички, че е най-красивият, най-могъщият, първият. Въпреки, че те и без това си го знаят. Тогава защо му е да прави секс с когото и да е? Всички крави са готови да легнат, но той предпочита да не изпада до там, че да се занимава с такива работи. Още повече, че това е и вредно за гривата и авторитета.
      Лъвът красиво си отива и търси следващото стадо за да го омагьоса, покори и отново красиво да си отиде...
      ДЕВА
      Девата веднага спринтира, но не към стадото, а към салона за красота и магазина – да се освежи, да си подреже копитата, да си купи нова вратовръзка и да си вчеше опашката. И когато всичко му е наред – открива, че стадото вече го няма.
      ВЕЗНИ
      Везната по хълма няма да се спусне. Ще дочака докато една от кравите сама се изкачи при него и почне да го омайва. Ще се замисли това ли е правилната крава, не трябва ли да изчака друга, с още по-добри качества? И ще реши, че действително е по-добре още малко да почака. Ще изчака. Ще избере. Ще се съгласи. Но по време на действието отново ще го измъчва въпросът: а може би трябваше още малко да почака третата?
      СКОРПИОН
      Скорпионът също няма да се спуска по хълма. Не му трябват такива неща. Той знае, че като дойде времето и някоя крава и се прииска да става майка – сама ще пристигне при него. Нищо прибързано не трябва да се прави...
      СТРЕЛЕЦ
      Не, и Стрелецът няма да тича по кравите. Стрелецът гледа отвисоко и от там ще съзре табун кобили. Ето, това си го бива! Кобила още не е имал. И от всичките ще избере най-екзотичната, съгласна на най-лудия роман.
      КОЗИРОГ
      Козирогът положително е единственият знак, който ще постъпи най-правилно в оформилата се ситуация. Той ще въведе порядък. Ще направи списък. Ще раздаде на кравите жетони. Ще ги построи в редица. За тяхното мнение няма да се интересува. Какво значение има то? Освен това жените обичат да има порядък.
      ВОДОЛЕЙ
      Водолеят става мигновено любимец на стадото. Няма никакво значение иска ли той това или не. /Та и той сам не знае дали го иска!/. Важно е другото. Коя крава ще си го пожелае. Статистиката показва, че около 35 процента от кравите го искат. Какво пък? Процентът е доста престижен. И най-интересното е, че за Водолея приключението ще премине леко, непринудено, без отрицателни последствия. И освен всичко това този разглезен от дамите бик даже и няма да се изпоти от труда си. Всичко трудоемко ще го направят партньорките му.
      РИБИ
      Рибата замечтано ще огледа стадото. Ще се замисли коя точно крава ще му хареса най-вече. Ясно – онази с големите и тъжни очи. Разбира се не трябва да бъде кожа и кости. А формата на рогата, разбира се, е основният въпрос. Освен това няма да е лошо силуетът на вимето да е едновременно и достатъчно масивен и да има идеална форма. И копитата – какви да бъдат те? И така, с тези дълбоки размисли в главата си, Рибата ще постои доста на хълма, докато долу бавно се изниже цялото стадо...

Таборатари Кикуий

Назад


Horocsope

Интернет дизайн