1 април 2007 г.
Диана Дафова наградена в Тексас

     На 25 март 2007 в световно известния яхтклуб Лейкууд, Сийбрук, Тексас се състоя тържество за освещаване на новите яхти и приветстване на техните собственици, както и приемане на новите членове на клуба.
     Диана Дафова беше специално поканена за случая от президента на яхтклуба като посланик на добра воля за България с изнасяне на концерт. Причината за поканата бе океанският 50 футов крузър, носещ името "Лейди Диана", наименован така от съпругa на Дафовска - Майкъл Бътърфийлд. Това е първият път, когато българин и яхта с българско знаме са част от флота. Заради световното признание и концертите и в САЩ, на Диана и бе обърнато специално внимание от всички официални гости на клуба.
     Кметът на Сийбрук, господин Робин Корлей, награди Диана със златен ключ на града, както и със сертификат, на който бе изписано:
     "Диана Дафова бе наградена с този сертификат като признателност от град Сийбрук, Тексас и района на Клиър Лейк, за нейната мисия - пратеник на добра воля на България."
     На освещаването, президентът на яхтклуба направи изявление за бъдещите прояви на Диана в Америка, една от които е концертът на 26-ти май в Норт Шорт Център - Скоки, Илинойс.
     Представянето на Диана в яхтклуба бе излъчено по новините на канал ABC(канал 13), както и по FOX (канал 26).

Назад


Диана Дафова

Кметът на Сийбрук, господин Робин Корлей, награди Диана със златен ключ на града

Интернет дизайн