10 юни 2004 г.

ХОРОСКОП
ВОДОЛЕЙ
(21 януари - 19 февруари)

      ОВЕН С ВОДОЛЕЙ

      Двете зодии не би трябвало да имат проблеми помежду си, но само ако някой не започне да командва другия. Те не търпят някой да доминира и да ги направлява. Ако силният Овен стане лидер има шанс за успех в много области.

      ТЕЛЕЦ С ВОДОЛЕЙ
      В областта на сексуалните отношения тези две зодии не си приличат. Телецът не търси "приятел", а "партньор". Водолеят е твърде зает с обществени дейности, което не се харесва на къщовника Телец. Постоянни пререкания между хора със силна воля, които не са съгласни на компромис. Перспективата не е от добрите.

      БЛИЗНАЦИ С ВОДОЛЕЙ
      Вероятно Водолеят ще успее да покори Близнаците. Пълните с душевни преживявания и непостоянни Близнаци са склонни да правят това, към което ги насочва сериозният и методичен Водолей. Ако имат съвместна работа ще я вършат добре. Интересна връзка, очарователен брак.

      РАК С ВОДОЛЕЙ
      Емоционалният Рак дразни Водолея с това, че отдава твърде голямо значение на секса. Водолеят предпочита по-малко страст и повече внимание един към друг. Ракът се обижда, че не го разбират. Става много сложно. Бракът ще се съпътства с маса проблеми.

      ЛЪВ С ВОДОЛЕЙ
      Основният проблем е, че Лъвът се интересува повече от физическата страна на отношенията, а Водолеят - от духовната. И двете зодии са независими. Не биха могли постоянно да намират компромиси за по-дълъг съвместен живот.

      ДЕВА С ВОДОЛЕЙ
      Между тях едва ли ще възникне силно физическо желание. И двамата се интересуват повече от духовната страна на живота. Няма да има ни особена възбуда, ни особени преживявания. Трезвата и пестелива Дева често ще критикува щедростта на Водолея. Ще водят тих живот и ще бъдат дълго заедно, ако намерят общи интереси в бизнеса.

      ВЕЗНИ С ВОДОЛЕЙ
      И двете зодии са чувствителни. Охотно изпълняват изискванията на другия. Еднакво обичат разкоша. Пристрастяват се към изкуството и музиката. Свободно харчат пари. Приятна връзка и необикновено щастлив брак.

      СКОРПИОН С ВОДОЛЕЙ
      Скорпионът е толкова ревнив, че Водолеят просто излиза вън от кожата си. Водолеят е достатъчно студен и това определено гневи Скорпиона, чиято агресивност може да премине в садизъм. Напълно възможно е Водолеят да потърси спокойствие и усмивки вън от дома си. Кратка връзка и още по-кратък брак.

      СТРЕЛЕЦ С ВОДОЛЕЙ
      И двамата са жизнерадостни, активни, непредсказуеми. Те са пълни с въображение в изкуството на любовта. Обичат да бъдат и в общество, самите те са интересни хора, не страдат от ревност. Прекрасни партньори - за късо време и завинаги.

      КОЗИРОГ С ВОДОЛЕЙ
      Те са лошо съвместими в сексуален план. Козирогът счита Водолея студен и безразличен. Водолеят не разбира практичния, затворен Козирог. Може да започне връзка, но скоро ще се разпадне.

      ВОДОЛЕЙ С ВОДОЛЕЙ
      Те са прекрасно съвместими във физически план. Но нямат дълбоки чувства. И двамата са твърде рационални, разумни и умерени. Имат много интереси в обществото, отделно един от друг. Приятна връзка, надежден брак.

      РИБИ С ВОДОЛЕЙ
      Бракът им може да се превърне във война с мелодраматични елементи. Чувствителните Риби попадат под голяма зависимост от Водолея и постоянно изискват той да доказва своята любов. Водолеят се чувства като пленник. Двамата често преследват различни цели. Връзката може отначало да изглежда обещаваща, но не довежда доникъде.

      ОЧАКВАЙТЕ И ПОСЛЕДНАТА ЗОДИЯ РИБИ!

Назад


Водолей


Интернет дизайн