15 февруари 2007 г.
Българо-Американска Асоциация, Чикаго
КОНКУРСИ НА ВАШАТА ФИРМА С ВАШИТЕ НАГРАДИ!
ПРОДУКТИ ПРИВЛИЧАЩИ НОВИ КЛИЕНТИ

     През последните няколко години глобалната конкуренция в света провокира търговските компании към разработване на помощни продукти, които да привличат нови клиенти и съответно да увеличат продаваните стоки или услуги.
     В помощ на българския бизнес в Чикаго Българо-Американската Асоциация (БАА) също създаде специална програма, наречена "Продукти привличащи нови клиенти".
     Едно от направленията на тази програма стартира с името "Конкурс за тематично събитие".
     С една дума вие можете да изберете темата на даден конкурс, да установите правилата и да предложите наградите, за които ще се състезават участниците. Колкото по-интересна е темата и колкото по-примамливи са наградите, естествено, по-голям ще бъде и интересът към конкурса. С това и популяризирането на вашето име, фирма и продукцията на фирмата.
     БАА предлага примери от тематични събития с конкурсен характер. Асоциацията може да осъществи "сервизно" обслужване на идеята, като по време на Фестивала "Български дни в Чикаго" учредителите на конкурси могат да връчат, при съответното тържество, своите награди.
     По време на конкурсния период, благодарение на свързаната с тях медийна реклама, БАА създава добра възможност да бъдат популяризирани в Чикаго и САЩ организаторите на конкурсите, техните фирми и продукцията им.
     Ето и някои възможни конкурси теми:
     Събитие на годината. Принос на годината. Престижно събитие на годината. Невероятно събитие на годината. Щастливо събитие на годината. Веселието на годината. Сватба на годината. Юбилей на годината. Дебют на годината. Благотворителен акт на годината. Фестивала "Български дни" в Чикаго. Впечатляващо правно събитие. Проучване на българската общност в Чикаго. Перспективен мениджмънт на годината. "Агресивен" мениджмънт на годината. Спектакъл на годината. Изложба на годината. Спортно събитие на годината. Шахматно събитие на годината. Шоу на годината. Фото на годината. Видеофилм на годината. Интервю на годината. Репортаж на годината. Рекламно събитие на годината. Рекламна кампания на годината. Реклама, отразяваща събитие, Дегустация "Вино на годината". Дегустация "Специалитет на годината". Дегустация "Сладкиш на годината". Недоразумение на годината. Анекдот на годината. И пр.
     Интерес към "Тематично събитие с конкурсен характер" проявиха вече Адвокатските кантори "Zneimer & Zneimer" и "Цветелина Бойновска", "Първи български музей в Чикаго" и др.
     Заявка за ангажиране на "Тематично събитие с конкурсен характер" може да се осъществи чрез формата Заявка за проект "Приз", изпратена на адрес bulgarian_american@hotmail.com
______________________________
Пример:
ЗАЯВКА ЗА ПРОЕКТ "ПРИЗ"
Наименование: Фестивал "Български дни в Чикаго"
Име на вносителя: Българо-Американска Асоциация
Кратка анотация: Приз за участие във Фестивала "Български дни в Чикаго"
Краен продукт: Диплома "Златен орел", придружена още с /конкретните награди/
Период за реализация: Ежегодно
Източници за финансиране: Собствени средства
Средства за комуникации: Bulgarian_American@hotmail.com
Подпис на вносителя: Българо-Американска Асоциация
Дата: 10 февруари 2007

Назад




Интернет дизайн