15 ноември 2006 г.
ПОХВАЛНО СЛОВО ЗА
БЪЛГАРСКИТЕ ЛЪВОВЕ


     "Българските лъвове" от Финикс явно се чувствуват добре в горещия климат на Аризона. Това са единствените засега български лъвове, които живеят, работят и тренират в естествените условия за естествените лъвове, които, знае се, по природа са ситизъни на тропика...
     На 14-ти ноември, по времето, когато този брой на в. "Български хоризонт" ще бъде на печатарската машина във Финикс, на няколко мили от печатницата футболният отбор на Лъвовете от България ще се сражава
     НА ФИНАЛА НА ФУТБОЛНАТА ЛИГА ВЪВ ФИНИКС!
     Това е удивително за тим, създаден само преди месеци и заедно с първите си тренировки започнал и първите си мачове в първенството!
     Още в стартовите кръгове на шампионата още "прохождащият" състав не позволи да бъде победен. Даже постигна по една камара голове - завърши ги с по 4:4! А противниците бяха тимове с традиция - Olympia COS и Hooligans.
     В третия кръг дойде и победата - Sissy Girls бе сразен с 13:4. В четвъртия се запознахме и с онова мрачно явление, познато под името "загуба" . "Атлас" спечели срещу нас с 3:2. Но четете по-натататък - ще му го върнем тъпкано...
     Както си му е редът - в отбора бяха направени някои административни промени. Излязоха сполучливи. Последвалите три поредни победи са доказателство. Сразени бяха WMD, Escorpionas Negros, Team Name. После, макар и със загуба от миналогодишния шампион Real San Juan (1:2) "лъвовете" се класират на второ място в групата и пред отбора се откри пътят към полуфинала.
     Там отново ги чакаше "Атлас", но този път бе победен с 6:3 и "Българските лъвове" триумфираха до финалния мач срещу "Escorpionas Negros".
     Ще ги бият ли пак нашите, докато ние печатамe вестника? Ако им пречи тракането на печатницата - да спираме вестника?
     Вие ще разберете всичко още във вторник, 14 ноември, а ние ще го коментираме в следващия брой.

     "Българските лъвове" благодарят на своя основен спонсор Николай Очков и Ресторант "Мираж" за материалната подкрепа, която им помогна да тренират и играят любимия си футбол така успешно и резултатно. Благодарности и на Янко Нешев, донесъл новите екипи на отбора от България. Специална признателност на Ради Атанасов, който основа и организира отбора.
     "Всички наши приятели - казват момчетата от отбора, - с които бихме искали заедно да вървим напред във футбола и да представяме по най-добрия начин името България, могат да ни се обадят на телефон 602 326 5008 и да видим как най-добре да си помагаме. Имаме необходимост да бъдем заедно!"
     И още: ръководството на отбора благодари на всички футболисти за тяхното себеотрицание и всеотдайност при тренировките и мачовете! Всички знаем, че не е лесно тук, в нашия Нов Свят Америка, и да работим до пълно изразходване на силите, но и да намерим след това време за подготовка и състезания в името на отбора и България. Благодарим за сърцатата игра!
     Отборът, от своя страна, обещава на българите в Аризона да се бори с всички сили за нови успешни изяви и да радва феновете си и занапред с красив футбол и победи.

"Български хоризонт"
,
който е изцяло и винаги с вас, Български Лъвове

Назад


"Българските лъвове" от Аризона
"Българските лъвове" от Аризона!
Ще има да се говори за тях още много. Създадоха "в движение" нов отбор и постигнаха победи "в движение" още при първите си участия в състезания.

Интернет дизайн