31 май 2004 г.

ХОРОСКОП
КОЗИРОГ
(22 декември - 20 януари)

      ОВЕН С КОЗИРОГ

      И двамата имат силна воля. Настойчиви са. Не правят грешки. Ако ви се стори, че тези качества са необходими повече на война, отколкото в леглото - вие сте прави. Те се чувстват понякога добре, но често започват спор помежду си. Бракът е малко вероятен.

      ТЕЛЕЦ С КОЗИРОГ
      И двамата са къщовници. Ценят парите. Телецът е търпелив, а Козирогът е готов да работи за общото благо. В сексуален план може да постигнат истинска хармония. Амбициите на Козирога съвпадат с целеустремеността на Телеца. Прекрасни перспективи за съвместен живот.

      БЛИЗНАЦИ С КОЗИРОГ
      Те са противоположни натури. Близнаците са импулсивни, лесно се влюбват. Козирогът е предпазлив, предан, бавен. Първоначалното привличане на противоположностите не може да трае дълго.

      РАК С КОЗИРОГ
      Ракът е малко боязлив в любовта, но Козирогът може да вземе инициативата в свои ръце. Те са откровени помежду си. Взаиморазбирателството им води към успех. Но Козирогът може да се окаже прекалено взискателен за чувствителния Рак. Непредвидимо бъдеще.

      ЛЪВ С КОЗИРОГ
      Лъвът не се примирява със сдържаните изяви на Козирога. Козирогът също не е най-добрият партньор, защото е лишен от въображение. И двамата са независими зодии, склонни към господство. Бракът е малко вероятен.

      ДЕВА С КОЗИРОГ
      Практичността на Козирога и акуратността на Девата се съчетават отлично. Възможни са проблеми в сексуален аспект, но във всичко друго ще се разбират прекрасно. И двамата са консервативни, съобразителни - добра основа за добър брачен съюз.

      ВЕЗНИ С КОЗИРОГ
      Очарованието на Везните силно привлича Козирога. Но при по-близко запознанство Козирогът усеща егоистичния характер на Везните. Те не умеят дори да изразят собствените си чувства. Козирогът започва да търси други партньори. Сложни взаимо отношения. Може да се получи добър брак само ако финансовите интереси диктуват това.

      СКОРПИОН С КОЗИРОГ
      Между тях може да се развие удачна и гореща любов. Скорпионът е по-изобретателен, а Козирогът е методичен. И двамата притежават силна воля. Козирогът е готов да възприеме желанието на Скорпиона да бъде водач в съвместния им живот. Връзката е много перспективна.

      СТРЕЛЕЦ С КОЗИРОГ
      Скорпионът обича комфорта в любовта, Стрелецът е готов да я прави дори в пещерата. Козирогът е предпазлив и се грижи много за своята безопасност. Стрелецът е хазартна личност и обича риска, често пъти е екстравагантен и безотговорен. Не е удачна връзка.

      КОЗИРОГ С КОЗИРОГ
      Романтичните им чувства скоро отстъпват място на рутината. Възможен е и удачен съвместен живот - ако и двамата се примирят, че ще получават по-малко отколкото са очаквали. Нищо ново и интересно няма да им се случва. Но те са много работливи, сериозни, пестеливи и грижовни. Връзката и бракът може да се окажат сухи и безинтересни, но могат и да ги удовлетворят.

      ВОДОЛЕЙ С КОЗИРОГ
      Романът между тях може да премине в голямо и искрено приятелство. В любовта има различия - Козирогът е традиционно ориентиран, Водолеят предпочита по-голяма свобода. Свободолюбив и нетрадиционен Водолеят не може дълго да харесва практичния и земен Козирог. Възможно е приятелство, бракът изисква много компромиси и усилия.

      РИБИ С КОЗИРОГ
      Козирогът може да се справи с непоследователността и често пъти неискрените заявления и постъпки на Рибите. Но Рибите са чувствителни и могат да печелят обичта на другите. Двата знака са много емоционални, допълващи се взаимно. Добра прогноза за дълъг съвместен живот.

      ОЧАКВАЙТЕ И ПРОГНОЗИТЕ ЗА СЪВМЕСТЕН ЖИВОТ С ВОДОЛЕЙ!

Назад


Козирог


Интернет дизайн