15 юни 2006 г.
Избирате, когато сте здрави
После вас ви избират


     Понеже обществото има правила и инструменти да ни мотивира да бъдем предпазливи, ние застраховаме колите си, къщите си и други материални неща, чиято стойност е далеч по-ниска от тази на здравето и живота ни.
     Разбираемо е финансовото напрежение, което всеки от нас изпитва в днешни дни. Многобройните плащания на материални неща изчерпват бюджета и все така с надеждата, че сме здрави и точно на нас няма да случи, ние тичаме по задачи в шеметното ежедневие.
     Целта на моето изложение в никакав случай не е да ви описвам колко рисково живеем и колко фатални неща могат да ни случат. Това е очевидно, както е очевидно, че застраховките са синоним на съществени разходи. Аз искам да ви убедя, че срещу тежки и фатални ситуации с нашето здраве и живот има бариери, които можем да изградим сами. Не винаги цената им е висока, но винаги си струва да контролираме ситуацията и да си създадем условия за избор в нея. Дори при минимални доходи можем да го сторим. Важното е да знаем какво има на пазара, как да го купим и как да наблюдаваме промените.
     Като сравнително нов агент в застраховането, повечето ми клиенти идват при мен, защото са били отхварлени вече от други застрахователи и търсят начин да закупят застраховка. Аз изразходвам много време, за да изчерпя всички варианти, които остават и в голяма част от случаите тези хора просто са закъснели и не може да им се помогне.
     Подавайки визитна катричка някъде, коментираме съществуваща застраховка и установявам сериозни суми които се инвестират за застрахователни услуги които фактически не се ползват. Случаите са най-различни и всеки плаща според джоба си, но финансовият риск който носи нашето здраве в никакав случай не е за подценяване. Смея да твърдя, че има застраховки за всеки джоб, но избирате когато сте здрави. После вас ви избират.
     Застрахователните компании с всеки изминал ден стават по-капризни и ровейки из медицинските доклади имат информация за всяка индикация в здравословното ни състояние. Ако мислите, че големите пари са в здравната сфера, то със сигурност се лъжете. Те са у застрахователите. А там ще ви проучват със сигурност, защото системата е желязна и пролуки няма. Има легални средства и продукти, които трябва да откриете ако не сте закъснели. Това е и моята работа. Позвънете ми за информацията, която ви е нужна.
     Относно застраховането на автомобили, домове и бизнеси - мога да ви предложа оферта за сравнение в случай че се квалифицирате.
     Благодаря ви за отделеното време и с уважение към вашия бизнес:
     Анна Русева
____________
Анна Русева е застрахователен агент, който специализира в здравни застраховки и застраховки живот. Работи директно с AFLAC, American Republic Insurance, IMERICA, Farmars Ins. и с две от най-големите брокерски компании в Илинойс специализирани в същата област. Портфолиото й включва продуктите на: BlueCross BlueShield of Illinois, HUMANA. Final Expenses със Oxford Life. Възможности за застраховане на превозни средства, недвижимости, бизнеси. Телефоните за контакт: директен (773) 742-6626; факс (312) 577-0837.

Назад


Интернет дизайн