24 май 2004 г.

ХОРОСКОП
ВЕЧНИЯТ ПИЛИГРЪМ СТРЕЛЕЦЪТ
(23 ноември - 21 декември)

      ОВЕН СЪС СТРЕЛЕЦ

      Те са съвместими, но горещите им натури обещават постоянен фойерверк и сблъсъци. Все пак споровете им може да утихват. Само че Овенът иска да води някого и да го направлява според стоите интереси, а Стрелецът постоянно иска да изчезне някъде. Ако Стрелецът се остави да бъде воден, което е много трудно, да не кажем невъзможно, може да се получи нещо, но е трудно да се мисли, че ще е дълго.

      ТЕЛЕЦ СЪС СТРЕЛЕЦ
      Телецът се стреми към господство, а Стрелецът не иска да се подчинява. Постоянството в любовта и във всичко друго в живота при Телеца скоро ще дотегне на партньора му, който живее от изблик до изблик на любов и страсти.Търсещият приключения Стрелец не може да понася еднотипния живот на Телеца. За по-дълги отношения е необходимо чудо.

      БЛИЗНАЦИ СЪС СТРЕЛЕЦ
      И двете зодии са твърде непостоянни и прекалено любопитни към света, за да се посветят само едни на други. Те обичат кипящия живот и за известно време може да се харесат, но скоро си омръзват. Връзката може да създаде много приятни моменти, но по-сериозни отношения са почти безнадеждни.

      РАК СЪС СТРЕЛЕЦ
      Те стоят на противоположни краища на Зодиака. Ракът иска безопасност и стабилност. Стрелецът търси приключения. Когато са заедно Стрелецът винаги чувства, че искат да го поставят в клетка и своевременно бяга. Могат да бъдат приятели, но не и да правят семейство.

      ЛЪВ СЪС СТРЕЛЕЦ
      Тази връзка се отличава с голяма откритост и свобода. Лъвът притежава ключа към сърцето на Стрелеца. Те ще бъдат винаги и навсякъде добри партньори - в любовта, в бизнеса и във всичко останало в живота. Заедно те леко ще се спраявт с трудностите. Прекрасна връзка и, възможно, един от тези блакове, които издигат и двамата партньори до небесата.

      ДЕВА СЪС СТРЕЛЕЦ
      Тяхната връзка би се разпаднала бързо и лесно. Лековатото отношение на Стрелеца към живота изважда от равновесие Девата. В сексуално отношение всичко може да върви много добре, но в живота остават още поне двадесет и няколко часа, през които и двамата биха се чуствали неуютно заедно.

      ВЕЗНИ СЪС СТРЕЛЕЦ
      Търпеливостта на Везните е нещо, което много допада на Стрелеца. От своя страна Везните гледат с интерес на екстравагантните постъпки на Стрелеца. Разсъдителни, те умеят да намират добрите страни у партньора си. Ще имат малко поводи за кавга, много общи интереси и приятели. Добра връзка - и за късо време и завинаги.

      СКОРПИОН СЪС СТРЕЛЕЦ
      Скорпионът търси сериозен и постоянен партньор. Стрелецът ненавижда такава обвързаност. Гневът на Скорпиона започва да се надига и се стига до разрив. Физически може да са съвместими за известно време но бракът няма да е рай за никой от тях.

      СТРЕЛЕЦ СЪС СТРЕЛЕЦ
      Това е знаменита, но непредсказуема комбинация. Те самите не знаят какво ще се случи и какво ще поискат в следващата минута - камо ли да градят заедно семейното щастие. Рано или късно всеки ще си поиска своята свобода. Това са два блуждаещи кораба, които едва ли биха останали дълго и заедно в някое пристанище.

      КОЗИРОГ СЪС СТРЕЛЕЦ
      Предпазливият Козирог не може да понася плейбой като Стрелеца. Козирогът има много изисквания и е склонен да мърмори, което не се понася от Стрелеа. Проблемът възниква и с парите. Козирогът е много пестелив, Стрелецът хвърля наляво и надясно с широка ръка. Вълната на взаимното недоволство ще удави всяка страст и желание.

      ВОДОЛЕЙ СЪС СТРЕЛЕЦ
      Водолеят може да балансира и да запази взаимната привързаност. Още повече, че и той обича приключенията. Любовната игра при тях е пълна с изненади и и радост. И двамата не са ревниви и не се опитват да господстват над партньора си. Тяхната връзка може да завърши с чудесен брак.

      РИБИ СЪС СТРЕЛЕЦ
      Нито един от тях не може да даде на партньора си чувството за сигурност. На Стрелеца му се струва, че във връзката му с Рибите той губи ритъм, инерция в живота и потъва в блатото на унинието. Трудна връзка и почти невъзможен брак.

      ОЧАКВАЙТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ: КОЗИРОГ!

Назад


Стрелец


Интернет дизайн