15 май 2004 г.

ХОРОСКОП
СКОРПИОН
(24 октомври - 22 ноември)

      ОВЕН СЪС СКОРПИОН

      Абсолютно неустойчиво съчетание. Овенът е твърде свободолюбив за ревнивия Скорпион. И двамата са егоистични, динамични и амбициозни. Може да възникне привързаност, но силният индивидуализъм ще провали всичко. Възможна е кратка връзка, неравни и трънливи взаимоотношения в по-дълъг период.

      ТЕЛЕЦ СЪС СКОРПИОН
      Нощите им ще са добри, но има много различия, които ще им пречат през деня. Скорпионът ненавижда леността и е спестовник. Телецът е ленив и обича да си угажда. И двамата са горделиви, имат инат и се стараят да доминират. Физическото привличане им осигурява къса връзка, но бракът е съмнителен.

      БЛИЗНАЦИ СЪС СКОРПИОН
      Те си подхождат в сексуално отношение, но това не е всичко. Близнаците възприемат всичко лековато - според сериозния Скорпион. Скорпионът е целеустремен. Близнаците са изменчиви, пълни с колебания. Близнаците имат остър ум и го демонстрират често. Скорпионът преценява, че това е чиста загуба на време. Грапава връзка, труден брак.

      РАК СЪС СКОРПИОН
      Тези два водни знака добре се разбират. Страстите на Рака намират в Скорпиона отзивчив партньор. Физическата съвместимост помага да се изгладят някои търкания, възникващи на основата на ревността, от която и двамата страдат. Добра връзка, отличен брак.

      ЛЪВ СЪС СКОРПИОН
      И двамата са твърде раздразнителни. Скорпионът не отделя на Лъва вниманието и уважението, което той очаква. Гордостта на Лъва страда. В същото време и собственическите стремежи на Скорпиона не се задоволени ни най-малко. Дългосрочната връзка е почти изключена.

      ДЕВА СЪС СКОРПИОН
      Интересите им съвпадат в много области. Но в сексуално отношение трудно намират взаимство. Девата е затворена в себе си, Скорпионът много често е откровен до грубост. Ако Девата успее да се приспособи донякъде е възможно да се получи връзка. Има духовна близост в началото, после Скорпионът започва да търси партньори настрани...

      ВЕЗНИ СЪС СКОРПИОН
      Скорпионът се държи твърде собственически с Везните. Везните са лениви и чувствителни според Скорпиона. Но и двамата имат страст в себе си - макар и при Везните това да е често пъти в зависимост от настроението. Отнасят се отговорно към съвместния живот. Може де има бури, но тези бури едва ли ще завършат с крушение.

      СКОРПИОН СЪС СКОРПИОН
      Те могат да запалят любовния пламък даже под водата. Но твърде много си приличат. И двамата са решителни, ревниви, със собственическа психика, с ужасни характери. Ако се окаже, че в нещо са различни - това пропуква съюза. Но най-често връзката е супер! Бракът - труден.

      СТРЕЛЕЦ СЪС СКОРПИОН
      Не им подарявайте скъпи подаръци, когато влизат в нова къща. Скорпионът обича своя дом. Стрелецът винаги е готов да тръгне на път. Стрелецът иска свобода. Скорпионът е взискателен и не се отделя от своя дом. Да са заедно една нощ - да, но цял живот - не.

      КОЗИРОГ СЪС СКОРПИОН
      И двамата са настойчиви, амбициозни и си подхождат много. Не би трябвало да имат големи проблеми. Скорпионът е повече емоционален, но това се възприема добре от сдържания Козирог. Благополучна връзка, надежден брак.

      ВОДОЛЕЙ СЪС СКОРПИОН
      Скорпионът се дразни от смяната на настроенията при Водолея. Водолеят обича да се заема с много обществени работи извън дома, а Скорпионът е съсредоточил всичко в своя дом. Скорпионът не може да подчини Водолея, който много цени своята свобода. Водолеят е много общителен, Скорпионът - не. Скорпионът не одобрява непрактичните увлечения на Водолея. По-добре е всеки да си върви по своя път...

      РИБИ СЪС СКОРПИОН
      За тях е характерно силното влечение един към друг. Рибите са готови да се облегнат на силния Скорпион, да компенсират своята нерешителност, и с удоволствие му дават главната роля. Рибите са чувствителни и изобретателни, Скорпионът е мъжествен и настойчив. И връзката и бракът обещават да бъдат превъзходни.

      ОЧАКВАЙТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ: ВЕЧНИЯТ ПИЛИГРИМ - СТРЕЛЕЦЪТ!

Назад


Скорпион


Интернет дизайн