7 май 2004 г.

ХОРОСКОП
ДА ТЕ ПОСТАВЯТ НА ВЕЗНИ
(24 септември - 23 октомври)

      ОВЕН С ВЕЗНИ

      Вътрешното напрежение пречи на връзката им. Овенът е настойчив и неуморен, но Везните се нуждаят от спокойни партньори и търсят в тях съвършенство. Коренното различие в темперамента води до недоразумения. Но любовта може да протича успешно. Прогнозата е: прекрасна спалня, унила гостна стая. По-възможна е връзка, отколкото дълготраен брак.

      ТЕЛЕЦ С ВЕЗНИ
      Телецът е прекалено голям собственик и материалист за романтичните Везни. Скоро ще почне да изпитва и ревност. Но на двете зодии помага това, че физически те си подхождат. Везните са умни и биха се справили с привичките и ината на Телеца. Склонността на Везните към приключения може да разсърди Телеца. Дългият съюз е противопоказен.

      БЛИЗНАЦИ С ВЕЗНИ
      И двамата трудно обуздават своите страсти. Ако любовта дава живот на земята, то двойката Близнак с Везни вероятно е искрата и огънят на този живот. Това е идеалното партньорство. И двамата са пълни с енергия и страст, така както и двамата не се отличават с особена ревност и собственически инстинкти. Те имат много общи черти на характера и се разбират прекрасно както в леглото, така и заедно под ръка сред хората. Прекрасна връзка, топъл и щастлив семеен живот.

      РАК С ВЕЗНИ
      Ракът може да се настрои критически към екстравагантните постъпки на Везните. Той предпочита да си стои вкъщи, а Везните обичат да пътешествуват. Ракът е практичен и икономичен, Везните са импулсивни и са готови да разпилеят всичко. Възможности за съвместен живот? Твърде оскъдни. Чувствителният и доверчив Рак ще бъде шокиран от повърхностните емоции и непостоянството на Везните. Търпима връзка и не особено хармоничен брак.

      ЛЪВ С ВЕЗНИ
      Двете зодии са способни да задоволят всички изисквания едни към други. Лъвът е чувствена зодия, Везните са емоционални, и двете зодии заедно са отдадени на любовта. Когато са сами те знаят и могат да се заемат само с най-приятните неща, а не да се впускат в анализи и обяснения. При спор, обаче, Везните са тези, които трябва да отстъпват. Това не е толкова страшно, защото по принцип те са склонни към добро сътрудничество. Тяхното оръжие е вярната стратегия и такт. Огнената страст у двете зодии преминава с времето в топъл семеен живот.

      ДЕВА С ВЕЗНИ
      Девата живее по своите правила, а Везните живеят съвсем другояче. Девата брои центовете и повече се интересува от парите, отколкото от секса. Везните намират това за ужасно. Девата може, също така постоянно да мърмори и да се опитва да командва. Везните не са съгласни с това. Съмнителна връзка, много сложен брак.

      ВЕЗНИ С ВЕЗНИ
      Те се отнасят едни към други с похвална любов. Имат много общо. Те са жизнерадостни, привързват се, обичат красотата и хармонията. Но понякога им пречи суровата реалност. Никой не иска да се спуска от облаците на земята. Връзка може да се получи, но съвместният живот изисква повече зрелост и практичност.

      СКОРПИОН С ВЕЗНИ
      Скорпионът е твърде ревнив за свободомислещите Везни. Не може да се примири дори с леките флиртове. Безгрижието и широкия диапазон на любовните игри у везните го ужасяват. Скорпионът трябва да доминира, Везните да се подчиняват. Двете зодии силно се привличат, но това често води до взрив. Страстна, бурна връзка, при добър късмет - също такъв брак.

      СТРЕЛЕЦ С ВЕЗНИ
      Стрелецът е голям любител на приключенията и никога не ще остави Везните да скучаят. В същото време не се вълнува много от тайните похождения на партньора си. Сексуално си подхождат добре. Проблемът е само в това, че Стрелецът не обича да бъде зависим от никого. Везните искат истински партньор и добър дом. Ако преодолеят тези различия имат чудесен шанс и за къса и за дълга и постоянна връзка.

      КОЗИРОГ С ВЕЗНИ
      Козирогът изпитва силно влечение към Везните. Те от своя страна са доволни от възможностите на Козирога да печели и да им осигури добър живот. Но склонността на Везните към леност сърди Козирога. Той смята, че всеки трябва да работи без отдих като него. Козирогът не обича привичката на Везните да са постоянно в общество. Голяма е несъвместимостта им за продължителна връзка.

      ВОДОЛЕЙ С ВЕЗНИ
      Би трябвало да си подхождат много. Везните очакват от Водолея да ги ръководи в един живот пълен с приключения. И двамата обичат обществото и са готови да работят като волунтери за това общество. Имат много приятели, но в същото време мислят и за своите интереси. Ще се чувстват добре в семейна двойка. Близост, доверие и добър брак.

      РИБИ С ВЕЗНИ
      Сложно съчетание. Мекостта, чувствителността и предаността на Рибите импонира на Везните. Но Рибите са знак, който не е склонен да доминира. В същото време и Везните не се стремят да поемат ръководството. Везните се притесняват от желанието на Рибите да търсят опора в някого, а на Рибите не им харесва разностранността на Везните. Ако Везните започнат да се мръщят - Рибите изпадат в униние. Става тъжно в семейния живот.

      В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ ОЧАКВАЙТЕ СРЕЩА СЪС СКОРПИОНА!

Назад


Везни


Интернет дизайн