29 април 2004 г.

ХОРОСКОП
ДА ЖИВЕЕШ С ДЕВА
(24 август - 23 септември)

      ОВЕН С ДЕВА

      Девата може да се заинтересува от дързостите на Овена. Но Овенът търси по-страстни натури да се въртят около него. Овенът обича приключенията. Девата иска да си има работа с проверени и стабилни хора. Девата обича стимулиращите беседи. Овенът - стимулиращите действия. Връзката не е много вероятна, бракът - също.

      ТЕЛЕЦ С ДЕВА
      Телецът обича да се отдава на любов без много да му мисли е без излишни безпокойства. Девата е склонна към размисъл, анализ и понякога към критика. Ако не се занимава с такива работи, тя може да се окаже добър партньор за Телеца. При всички други случаи между тези две зодии има пълна съвместимост. И двамата са практични, къщовници и материалисти. Щастлива, макар и не особено възторжена, връзка и безусловно добър брак.

      БЛИЗНАЦИ С ДЕВА
      Близнаците имат много по-импулсивно отношение към любовта и те едва ли биха се смирили пред постоянното моралистично мърморене на Девата по този повод. На Близнаците им трябва свобода и те не приемат желанието на Девата да доминира със своите възгледи. Девата ги смята за безотговорни. Връзката е възможна, но бракът е неудачен.

      РАК С ДЕВА
      Девата дава на Рака онази емоционална безопасност, която му се иска, оказва му внимание, потвърждава чувствата си. Желанието на Девата да опекунства над някого добре съвпада със съгласието на Рака да бъде зависим. И двамата са способни на добри изяви, когато са заедно и скоро започват да се наслаждават добре на живота. Гореща връзка, добър брак.

      ЛЪВ С ДЕВА
      Лъвът е много сексуален, а Девата се интересува повече от сигурността, отколкото да мисли за секс. Двамата не се разбират, още повече, че Девата често е настроена и критически. Практичната Дева не понася горделивостта и самохвалството на Лъва. Възможна е връзка за ден, за месец, но бракът обикновено завършва с катастрофа.

      ДЕВА С ДЕВА
      И двамата са сдържани в сексуално отношение и го разглеждат като основа на нещо много по-важно - партньорството в живота. Изискванията в спалнята и на двамата не са особено големи. Бракът е щастлив, ако скуката не се появи твърде рано.

      ВЕЗНИ С ДЕВА
      Горещото сърце на Везните се сблъсква с хладните анализи на Девата. Тя систематически подкопава самочувствието на Везните. Фриволността им също не радва Девата, която не обича да й се правят на велики. Малко са свързващите ги неща. Всичко е много сложно и е по-добре да не завършва с брак.

      СКОРПИОН С ДЕВА
      Общо взето са съвместими, макар и Девата да охлажда понякога горещия Скорпион. Скорпионът се опитва да събуди чувства у Девата, а тя се удивява на неговата настойчивост и пита не могат ли да си останат просто приятели, а не любовници? Ако Девата се съгласи на компромис, а Скорпионът е достатъчно тактичен, получава се интересна връзка и здрав съюз.

      СТРЕЛЕЦ С ДЕВА
      Отношението на Стрелеца към любовта ужасява Девата. Нейното чувство за безопасност страда. Стрелецът е нетърпим към пуританското отношение на Девата към секса. Те могат и да бъдат добре седмица - две, но когато Стрелецът започне да търси нещо по-горещо настрани - всичко свършва.

      КОЗИРОГ С ДЕВА
      Козирогът е интересен за Девата в сексуално отношение. Конфликтът е, че тя определя на това силно негово качество второстепенна роля. Ако това се превъзмогне - стига се до хармония. И двамата са практични, емоционални, но достатъчно сдържани, интелектуални. Връзката може да бъде и малко скучна, но бракът - здрав и много удачен!

      ВОДОЛЕЙ С ДЕВА
      И двамата са склонни да гледат на своя роман по-скоро като интелектуално занятие, отколкото нощни физически упражнения. Но Девата гледа на сексуалните отношения като на задължения, Водолеят - като на фиеста. Любовта постепенно ще угасва, реалистично е да има добра връзка, но едва ли да стига до неразумен брак.

      РИБИ С ДЕВА
      Любовта за Девата е тясно свързана със стабилност, физически потребности и с интелигентна съвместимост. За Рибите любовта е главното очарование на живота, емоционални преживявания, красота. Недоверчивият, разчетлив подход на Девата към секса е пълна противоположност на неограничените желания на Рибите. Ако Девата си остава винаги сдържана, връзката бързо ще се прекъсне и бракът ще бъде неудачен.

      ОЧАКВАЙТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ: ДА ТЕ ПОСТАВЯТ НА ВЕЗНИ

Назад


Дева


Интернет дизайн