22 април 2004 г.

ХОРОСКОП
ДА ЖИВЕЕШ С ЛЪВ ПОД ЕДИН ПОКРИВ
(23 юли - 23 август)

      ОВЕН С ЛЪВ

      Те си приличат много, защото и двете зодии са много горещи. Често пъти са дори ексцентрични и страстни натури. Но страстта на Овена да е лидер се натъква на желанието на Лъва да е повелител е затова често пъти възникват конфликти.
      Все пак физическото сходство е твърде голямо и то побеждава тези проблеми. Това е много перспективна връзка, с много радостни моменти и може да се превърне в прекрасно семейство.

      ТЕЛЕЦ С ЛЪВ
      Романтичното начало може да се превърне във война. И двамата са много упорити и съревнованието често се превръща в катастрофа. Екзалтацията на Лъва може да раздразни тихия и уравновесен Телец. Връзката е възможна, но сериозни и дълготрайни отношения - едва ли.

      БЛИЗНАЦИ С ЛЪВ
      Близнаците трябва да имат достатъчно ум в главата си, за да ласкаят постоянно Лъва. Но трябва да бъдат особено внимателни - Лъвът не харесва забежките настрани, които са така характерни за Близнаците. Това подронва царския му имидж. Дипломацията на Близнаците трябва да запази отношенията им. Лъвът е склонен да се привърже към Близнаците, но той винаги леко доминира във взаимоотношенията. Приятна връзка, много добър брак.

      РАК С ЛЪВ
      Ракът е склонен към много сериозна връзка. Той изисква не само страсти и любов, но всички знаци на внимание, които му изглеждат задължителни в партньорството. Лъвът е готов на това, ако получи истинска любов. Ако това не е така прогнозите са негативни.

      ЛЪВ С ЛЪВ
      Лъвът навсякъде е склонен да гледа единствено към своето "Аз". Въпросът е могат ли двете "Аз" да се превърнат в едно "Ние". Не е невъзможно. И двамата са щедри, романтични и физически много съвместими. Всеки трябва да дава възможност на другия да се чувства понякога водач в положението. И ако това стане - "Да живее кралят!", "Да живее кралицата!"

      ДЕВА С ЛЪВ
      Лъвът е много по-сексуално настроен от Девата и това може да доведе до проблеми в спалнята. Кралската екстравагантност на Лъва също предизвиква недоволството у консервативната Дева. Девата не харесва да я командват. А Лъвът постоянно прави това. Ако Девата критикува - Лъвът ръмжи. Вероятно - много къса връзка. Брак? Ха-ха-ха...

      ВЕЗНИ С ЛЪВ
      Любовта при Лъва има много повече физически характер, отколкото при Везните. Но те могат приятно да прекарват времето си, защото Везните също са способни на страсти. Само че трябва често да се възхищават от Лъва. Не е необходимо да бъдат излишно искрени. Ако и Лъвът положи грижи да контролира властната си натура - възможна е хубава и продължителна връзка.

      СКОРПИОН С ЛЪВ
      Разкош, свещи, шампанско в спалнята... това може да премахне проблемите. Ревността на Скорпиона оскърбява Лъва. Лъвът се нуждае от възхищението на Скорпиона, но той не обича да играе роля. Скорпионът има психиката на собственик, което не се харесва на Лъва. Всеки от тях иска да доминира. Може да има приятна връзка, но бракът не е за предпочитане.

      СТРЕЛЕЦ С ЛЪВ
      И двете зодии обичат приключенията. Страстни, екстравагантни, те си позволяват много в любовта и това се харесва на двамата. Стрелецът се вдъхновява от силата на Лъва. Лъвът се радва на чувството за преданост, което се излъчва от Стрелеца. Прекрасна връзка, която гарантира щастлив брак.

      КОЗИРОГ С ЛЪВ
      Практичният Козирог се опитва да сложи юзда на експанзивния Лъв. Те се отличават много един от друг. Козирогът не е толкова романтичен и любвеобилен като Лъва. В същото време често пъти е много взискателен. Екстравагантността и царствените жестове на Лъва нервират Козирога. Връзката е възможна, но бракът - едва ли.

      ВОДОЛЕЙ С ЛЪВ
      Водолеят се съобразява с желанията на Лъва и приятелството им може да се окаже много силно. Само че Лъвът малко се притеснява от склонността на Водолея към анализи. Освен това ортодоксалността на Водолея във въпросите на любовта дразни Лъва. Възможна е връзка, бракът е нереален.

      РИБИ С ЛЪВ
      Активният и експанзивен Лъв не разбира стеснителните Риби. Освен това и двете зодии са склонни повече да взимат, отколкото да дават. Първоначалната привързаност често пъти завършва с провал. Недостатъчната амбициозност на Рибите смущава Лъва. Когато Рибите изпаднат в униние, гордостта не позволява на Лъва да изрази съчувствие. Сложна връзка и едва ли някой може да предвиди какво ще се случи.

      ОЧАКВАЙТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ ХОРОСКОПА ЗА СЪВМЕСТИМОСТТА НА ЕДНА ОТ НАЙ-ЗАГАДЪЧНИТЕ ЗОДИИ - ДЕВА!

Назад


Лъв


Интернет дизайн