15 април 2004 г.

ХОРОСКОП
ЗОДИЯ РАК
(22 юни - 22 юли)

      След ОВЕН, ТЕЛЕЦ и БЛИЗНАЦИ, зодии с които ви запознахме досега, дойде ред и на РАК. Кои са съвместимите зодии, какви са основните качества на Рака?
      Прочетете внимателно следващите редове и си припомнете някои свои близки или... своите привички, ако сте Рак. Има ли нещо вярно в написаното, което претендира да е есенцията на хилядолетни наблюдения върху поведението на Рака и взаимоотношенията му с другите зодии?

      ОВЕН С РАК
      Според Рака Овенът прекалено много обича приключенията. Това води до времето, когато между двамата, каквото и да е било началото, се зараждат противоречиви чувства. Ракът развива в себе си мрачна ревност, още повече, че той лесно се обижда от острия език на Овена. Овенът не обича да усеща върху себе си собственическата ръка на Рака. Всичко е много сложно, бракът е неудачен.

      ТЕЛЕЦ С РАК
      При този съюз Ракът е зодията която внася повече чувственост и въображение. И двете зодии са достатъчно вглъбени в себе си и не се интересуват от това, какво мислят другите за тях. Телецът оценява настроенията на Рака и е способен да заглади някои недоразумения. Той е внимателен и разсъдлив. Ракът е отзивчив и благодарен за вниманието към неговата особа. Тази улегналост им помага да се усещат добре. Удачен брак.

      БЛИЗНАЦИ С РАК
      Неувереността на Рака се умножава многократно в присъствието на Близнаци, зодия, която флиртува непрекъснато, която явно подсказва, че търси и си намира винаги удоволствия. Неуправляемата сексуална енергия на Близнаците създава проблеми за рака. Несъответствията постепенно нарастват и стават все по забележими. Ревнивият Рак се опитва да обуздава активността на Близнака и това предизвиква неговото възмущение. Връзката е много емоционална, независимо от разликата в темперамента, но всичко е като игра на тото.

      РАК С РАК
      Много са еднакви, за да са щастливи. И двамата страдат от прекалена чувствителност, което води до емоционални проблеми. И двамата искат да имат водеща роля в семейството и това свършва с постоянни спорове. Но физически те са много привлекателни един за друг и връзката може да се окаже много силна. Ако са и достатъчно умни и доброжелателни в своите взаимоотношения могат да направят добро семейство.

      ЛЪВ С РАК
      Лъвът се явява стабилизиращият фактор в тази двойка. Той е щедър и обича да покровителствува другите и това създава чувството на сигурност в психически нестабилния Рак. От друга страна на Лъва е необходимо ласкателство и възхищение, признанието, че той доминира. Ако Ракът е готов да му поднесе това, възможни са дълготрайно приятелство и удачен брак.

      ДЕВА С РАК
      Девата е практична по натура и тя е, която обезпечава здравината на съюза. Ракът е малко по-емоционален, но те са способни да изпитват топли чувства помежду си. В сексуален план двете зодии се доближават. Проблемът е, че и двамата са стеснителни и трябва да се борят много с това си качество, за да не бъде много скучно. Добра връзка, добър брак.

      ВЕЗНИ С РАК
      Везните трудно живеят с променливия и неуравновесен Рак. Ракът също не може да свикне с постоянната привързаност на Везните. Той се старае да не води играта до много силно обвързване. Ракът често се обижда и това води до неприятности. Везните започват да поглеждат настрани и работата отива към провал. Възможна е добра връзка, но бракът е рискован.

      СКОРПИОН С РАК
      Скорпионът има силен характер, има и постоянната потребност да доминира и да защитава някого. На неуверения в себе си Рак точно това му и трябва. Скорпионът е по-страстен, Ракът - повече всеотдаен в любовта. Това е добре дошло и за двамата. Яростната ревност на Скорпиона не се проявява, защото среща почти винаги предаността на своя партньор. Любовта става все по-здрава и е възможен прекрасен брак.

      СТРЕЛЕЦ С РАК
      Противоположни цели, различни желания. Стрелецът е пилигрим и не обича да се вплита в семейни и любовни примки. Ракът търси сигурност в любовта, нещо което Стрелецът не може да му осигури. Ракът живее с поглед в бъдещето, Стрелецът вижда само настоящия миг. Когато Стрелецът изпадне в скука - той започва да търси нови приятелства. Ракът вижда в това дълбока обида за себе си. Мъгливи перспективи, неустойчиви връзки.

      КОЗИРОГ С РАК
      Козирогът има твърде много интереси и не може да даде тази привързаност, от която се нуждае Ракът. Но между тези две зодии съществува твърде силно сексуално влечение. В спалнята всичко ще върви прекрасно, докато Ракът не забележи, че в главата на Козирога винаги има много неща, които го разсейват и човек може да се почувства с него като че винаги е на градския площад.

      ВОДОЛЕЙ С РАК
      Единакът Водолей твърде много и постоянно озадачава търсещия разбиране и приятелство Рак. Той е много по-склонен да се отдаде на нова връзка или да опита непознатото, отколкото по-устойчивия Рак. Водолеят е склонен да пренебрегва чувствата на другите. Известно време те могат да имат общ език и страсти, но съвместният им живот едва ли би ги радвал дълго.

      РИБИ С РАК
      Те са добра двойка в любовта. Отзивчиви, привързани, поддържат един друг. Възможно е Ракът да стане лидер, защото Рибите са донякъде ексцентрични. Недоразуменията помежду им са недълготрайни и бързо завършват с прегръдка. Подхождат си прекрасно - и през деня и през нощта, за къс период или завинаги.

      ЗА ВАС НАМЕРИ, ПОДБРА И РЕДАКТИРА: Нашият самоотвержен Дежурен Редактор
      Зодия РАБОТЕН КОН

ЧЕТЕТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ: ПОД ЕДИН ПОКРИВ С ЛЪВ


Назад


Рак

Интернет дизайн