8 април 2004 г.

ХОРОСКОП
ДА ЖИВЕЕШ С БЛИЗНАЦИ
(21 май - 21 юни)

      След Овена и Телеца дойде ред и на Близнаците. Това е една от най-интересните зодии. В двойнствената им натура може да се открие всичко. Те са единствената зодия, с която биха могли да живеят, при определени условия, всички. В същото време са и единствената зодия, с която трябва да си винаги нащрек - никога не знаеш какво ще направят. Така е, защото обикновено и самите Близнаците не го знаят.

      ОВЕН С БЛИЗНАЦИ
      И двамата са жизнерадостни и пълни със сили. Чувствените наслади при тях достигат най-високата степен сред всички зодии. И двамата умеят да ръководят и да се отдават да бъдат ръководени в любовната игра и това ги дарява с неизброими отрития и горещи преживявания в полето на наслажденията. В спалнята никога няма да им е скучно.
      Овенът може с голям успех и точно да направлява енергията и таланта на близнаците, от което те винаги се нуждаят. Той по скоро се възбужда от своенравието и нелогичността на Близнаците, отколкото да се дразни от това.
      Близнаците охотно следват Овена из пътя по който ги води, защото самите те имат много пътища и пътеки и най-често се загубват из тях, не стигат до никъде и напразно хабят сили и талант.
      Връзката между тези две зодии е прекрасна и има много добри перспективи за дълъг алианс.

      ТЕЛЕЦ С БЛИЗНАЦИ
      Обзетият от собствените си интереси телец не може да възприеме склонността на Близнаците към флирта. Близнаците с негодувание се опитват да се измъкнат от мрежите на Телеца, ограничаващи тяхната свобода.В сексуален план Телецът е твърде скучен партньор за Близнаците, които от своя страна не могат да му дадат изискваната от него стабилност в чувствата и еднотипност в живота. Тези зодии са несъвместими. Къса и неудачна връзка - това е всичко, което може да има между тях.

      БЛИЗНАЦИ С БЛИЗНАЦИ
      Връзката може да достави радости на двете страни, но много бързо губи стабилност. Извън недълготрайното физическо увлечение всичко друго е само хаос. И двамата са импулсивни, склонни към флирт, но бързо схващат и разбират всичко и им става скучно. Любовта е бурна, бракът често се превръща в катастрофа. Рядко това съчетание също е възможно, но ще се получи най-чудноватото нещо, което сме видели.

      РАК С БЛИЗНАЦИ
      Това съединение е опасно. Ракът е твърде притеснителен, с наранима душа и не обича да показва чувствата си. Близнаците често го правят много артистично, като на сцена, те се увличат и преиграват любовните си обяснения, а Ракът го взима на сериозно. След което следва много болезнено събуждане. Ракът се нуждае от поощрение, за да се реши да каже някоя и друга полулюбовна дума, а в това време Близнаците могат да надрънкат всичко от любовната поезия, което им дойде на ум в момента. Разликата в темперамента води до постоянни проблеми в сексуалния живот. Връзката постепенно затихва, бракът е неудачен.

      ЛЪВ С БЛИЗНАЦИ
      Гордият и щедър лъв ще се окаже играчка в ръцете на Близнаците. И ще бъде доволен от това. Близнаците са самата фантазия и умът в любовта. Лъвът се оставя да го водят, но и подражава с жар и възхищение. Той се съгласява да следва Близнаците дори и в тяхното непостоянство и вятърничавост. Идеално партньорство. Връзката ще бъде здрава. Възможни са добри и постоянни отношения.

      ДЕВА С БЛИЗНАЦИ
      Девата вижда у Близнаците незрял партньор. Близнаците се отнасят към девата като към чудачка. Девата има строги правила в любовта. Близнаците - не! И не знаят как да постъпят при тази ситуация. След затихване на страстта Девата обикновено започва да критикува и когато много досади на Близнаците, те започват да търсят по-светли моменти на друго място. Връзката е кратка и обречена.

      ВЕЗНИ С БЛИЗНАЦИ
      Това е една привлекателна, интересна двойка. И двете зодии са горещи и е сигурно, че ще се занимават често с любов. Никой от тях не е ревнивец и не се чувства собственик. Техните усещания и желания създават една уравновесена атмосфера. И двамата обичат експериментите в любовта и се отдават с удоволствие на насладите. Бракът им е много щастлив.

      СКОРПИОН С БЛИЗНАЦИ
      Те са близки един до друг по сексуалност, но непрекъснато доказват със своите желания и поведение, че физическото желание не е всичко.
      Скорпионът е ревнив. Близнаците са непостоянни. Ако Скорпионът започне да държи много здраво юздите, Близнаците започват да се дърпат. След първоначалните страсти и вдъхновение отношенията обикновено бързо изстиват. Често стават дори враждебни. Бракът може да бъде запазен само от изключителна двойка или когато обстоятелствата са изключителни и изискват това.

      СТРЕЛЕЦ С БЛИЗНАЦИ
      И двете зодии са неуморими, изменчиви и не особено откровени. Близнаците са склонни да критикуват поведението на Стрелеца и да изискват от него да прави това, което на тях им се иска. Има и други малки несъответствия помежду им. Но силната страна е особено интересна: и двамата партньори не са много взискателни и нямат никаква нагласа да чувстват някого "лична собственост". Затова не взимат надълбоко някое отклонение у другия.
      Връзката започва внезапно и завършва почти винаги също така внезапно. Може да се получи не лош брак, но за това са необходими постоянните усилия и сдържаност у двете страни.

      КОЗИРОГ С БЛИЗНАЦИ
      Козирогът е непоправим любител на домашния уют. Тази негова консервативност е непоносима за свободолюбивия и готов на всякакви приключения човек, подвластен на зодията Близнаци. Сексуалното поведение на Близнаците смущава Козирога. Козирогът мисли за своята работа, за парите, за кариерата си - с една дума следва не само емоциите си. Той вижда в Близнаците прекалено свободни нрави и лека откаченост в идеите. Връзката е възможна, но добрият брак ще бъде изненада и за двамата.

      ВОДОЛЕЙ С БЛИЗНАЦИ
      Чувствителните и чувствени Близнаци ценят и харесват фантазията на Водолея. От тях може да се получи забележителна двойка, склонна към безумни изобретения в любовта и готова на всякакви приключения. Но най-честото и най-сигурното при тях е непредсказуемостта. Бурната любов помежду им може да свърши бързо или след достатъчно дълъг период. След края на интимните отношения, обаче, те ще си останат приятели. Най-често бракът е приятен, белязан с дълбока привързаност, която най-често е по-трайна от страстта.

      РИБИ С БЛИЗНАЦИ
      Способни са на необикновени и оригинални любовни приключения, но рядко ги превъплъщават в живота. Рибите са твърде емоционални за Близнаците, които не харесват това, защото води до голяма обвързаност. Близнаците живеят с момента и, насладили се на него, вървят по-нататък. Между двете зодии винаги има атмосфера на подозрителност и недоверие. Може да възникне истинска привързаност, но в крайна сметка неустойчивостта на Близнаците разрушава връзката. Прогнозите са: много рискована връзка, нещастен брак.

      ЗА ВАС НАМЕРИ, ПОДБРА И РЕДАКТИРА: Нашият самоотвержен Дежурен Редактор

      Дежурният редактор ви предупреждава, че написаните по-горе правила не важат за всички. Ако според текста вашите две зодии не си подхождат, а вие се чувствате прекрасно - не се разделяйте!
      Вие сте изключение. Вие сте изключението, което потвърждава правилата!

ЧЕТЕТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ: ДА ЖИВЕЕШ С РАК


Назад


Близнаци

Интернет дизайн