1 април 2004 г.

ХОРОСКОП
ДА ЖИВЕЕШ С ТЕЛЕЦ
(21 април - 20 май)

      След като миналия път ви разказахме какво значи да живееш под един покрив с Овен, сега идва ред на Телеца.
      Съвместимостта на зодиите е интересна тема - още повече като се има предвид, че много често съдбата ни зависи от това на какъв човек сме попаднали при избора си на съпруг или съпруга.
      Написаното тук идва като горчив или сладък опит от вековната история на човечеството.
      От най-древни времена до днес човек се е опитвал да намери най-добрия спътник в живота си. Поучете се от този опит и вие.

      ОВЕН С ТЕЛЕЦ
      Това са две различни личности. По темперамент са толкова далеч една от друга, че ако си подадат чашка горещо кафе сигурно ще го изпуснат. Телецът не обича да го пришпорват. Овенът само това може. Телецът няма въображение, любовта не прави изключение от това правило. Овенът живее само със своите емоции и Телецът въобще не може да се досети какво трябва да прави. Успешният брак предполага, че Телецът поне се е научил да не забелязва някои забежки встрани на Овена.

      ТЕЛЕЦ С ТЕЛЕЦ
      Макар и от една зодия партньорите не винаги са сексуално съвместими. Жената - Телец е често пъти сантиментална. Мъжът - Телец е по-земен и често пъти предпочита компанията на други мъже. Жената от тази зодия не понася да бъде пренебрегвана или лъгана. Спонтанната връзка може да бъде много приятна, но бракът е пълен със загадки.

      БЛИЗНАЦИ С ТЕЛЕЦ
      Двойнствени, понякога многолики, изменчиви и непостоянни, Близнаците са коренно противоположни на постоянството на Телеца. Телецът се увлича по артистичността и богатото въображение на Близнаците. Но те се дразнят от бавната реакция на Телеца, от неговите нескопосани, аматьорски, ласки и обяснения в любов. Връзката е безцветна и не е най-добрият избор за брак.

      РАК С ТЕЛЕЦ
      Телецът харесва романтичната загадъчност на Рака. Ракът се чувства добре, обграден от грижите на стабилния Телец. Всичко това е преддверие за една силна и дълготрайна любов. Има големи възможности да се създаде едно щастливо семейство или, ако натурите са свързани с бизнес интерес - успешна съвместна работа.

      ЛЪВ С ТЕЛЕЦ
      Здравомислещият и стабилен Телец трябва да се примирява с комплекса за величие у Лъва. Лъвът смята за естествено той да заема винаги централно място - в бизнеса, в любовта, дори в спорта. Лъвът е жизнен и отзивчив. Телецът е затворен и склонен към сдържаност и егоизъм. В сексуален план всичко е много добре ако Лъвът постоянно създава настроение и поддържа темпото. Но трудно се задоволява Лъв. Затова при съвместна работа или в семейството едва ли може да се разчита на нещо дълготрайно.

      ДЕВА С ТЕЛЕЦ
      Пуританският дух у Девата често дразни здравото физическо начало у Телеца. Сексуалността на Девата се изразява в една проста праволинейност, без излишества. Това тя търси и в ежедневния живот и в работата си. Телецът също обича семплото и простото, но той иска всичко в огромно количество и постоянно. Това смущава Девата. Но не е камъкът, който може да обърне колата. Връзката е добра и отличният брак е много възможен.

      ВЕЗНИ С ТЕЛЕЦ
      Везните дават на Телеца необходимата му емоция и топлота. Той чувства това и е благодарен. Най-често се стреми с всички сили да се представи добре и това му се отдава. При тези две зодии Телецът напълно може да играе водеща роля. Неговата стабилност предопределя и стабилен и дълготраен брак или краен успех в общия бизнес.

      СКОРПИОН С ТЕЛЕЦ
      И при двете зодии любовното желание е развито почти еднакво и по един и същ начин. Най-често никой от тях не изпитва желание от странични връзки. Лошото е, че гневният Телец може да бъде много прям. Гневният Скорпион е още по-лош - всички зодии трябва да се боят от него. Очертава се брак с много пререкания и само привикването към известна търпимост може да го направи успешен. При бизнеса връзката не обещава нищо добро.

      СТРЕЛЕЦ С ТЕЛЕЦ
      Стрелецът е много свободолюбива зодия. Телецът обича порядъка и да се прави това, което е казано, без фантасмагории. Няма да стане. Телецът може да е доволен от страстта на Стрелеца при любовните срещи, но е силно възмутен от това, че той търси любов и страсти навсякъде, където му падне. Ще им бъде добре, когато са двама, но безгрижният Стрелец обикновено е за предпочитане като любовник, отколкото като един в семейна двойка.

      КОЗИРОГ С ТЕЛЕЦ
      Никой от тях не се стреми към нещо необикновено в любовта. Козирогът по природа крие своите очаквания. Той не харесва привичката на Телеца да изяснява винаги и всичко. В отношенията им няма да има романтика, но те са способни да добро взаимно разбирателство. В крайна сметка и на дълъг съвместен семеен живот. Също и да работят като съдружници или съратници за една кауза.

      ВОДОЛЕЙ С ТЕЛЕЦ
      Водолеят най-често мисли за себе си, склонен е към самоанализи и малко се вживява в проблемите на другите. Старанието на Телеца да го занимава със своите мисли и разбирания го изнервя. Водолеят предпочита интелектуалното общение. Такъв тип взаимоотношения не удовлетворяват Телеца. Връзката между двете зодии е случайна. Бракът и съдружието - неперспективни.

      РИБИ С ТЕЛЕЦ
      Рибите са много темпераментни и атрактивни в любовта. В началото Телецът трудно се справя с тях. Но ако е тактичен и желае да се порадва на живота може много да постигне. Всичко зависи от него. Перспективите са добри - за хубава любов и за добър брак.

      ЗА ВАС НАМЕРИ, ПОДБРА И РЕДАКТИРА: Нашият Прочут Дежурен Редактор

ЧЕТЕТЕ В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ: ДА ЖИВЕЕШ С БЛИЗНАЦИ


Назад


Телец

Интернет дизайн