25 март 2004 г.

ХОРОСКОП
ДА ЖИВЕЕШ С ОВЕН
(21 март - 20 април)

      Не може повече да се мълчи!
      Стигнат е пределът на поносимост по въпроса защо в СТАРТ няма хороскоп.
      Та не можем ли ние, които сме признати измислители да измисляме, че днес ще се срещнете по късна доба със стара любов (нищо, че сте на 15 години), а другата седмица началството ще ви се озъби, ако закъснеете за работа и пр. и пр. Можем. Но е глупаво и вие го знаете.
      Четете ХОРОСКОПА НА СТАРТ, в който картината е изписана от хилядолетните наблюдения върху характера и поведението на хората, родени под различните зодии. Добре знаем, че Лъвът не прилича на Везните. Рибите на Стрелеца. Всеки е подвластен на характерните черти на своята зодия. Затова и можем да си представим донякъде какво ще се получи ако се срещнат Рак с Дева или Водолей със Скорпион.
      Четете какво ще ви се случи, ако съдбата ви отреди да живеете с овен. Започваме с овена, защото неговият месец е от 21 март до 20 април. Тъкмо навреме.

      ОВЕН С ОВЕН
      При двама Овни в една къща - доминира жената. Разбира се, мъжът няма да е много доволен от тази работа и всичко тръгва към размирици. Битките отначало са само навън и в къщата, но враждебността постепенно помрачава и нощите в леглото. Там, където в началото и двамата са се чувствали най-добре. Прогнозата за добър брак е почти невъзможна.

      ТЕЛЕЦ С ОВЕН
      Двамата са много различни. Привързаността помежду им не може да бъде много продължителна. Овенът се отдава на любовта си, воден от своите чувства. Разчетливият Телец рядко прави нещо импулсивно. Единственото спасение е той да се остави в ръцете на партньора си, поне в къщата и тогава може да се окаже, че нещата вървят добре.

      БЛИЗНАЦИ С ОВЕН
      Този съюз може да се окаже възхитителен. И двете зодии са пълни с духовна енергия, те са неукротими, изключително любопитни и склонни към експерименти. Властната и волева натура на Овена се впечатлява от артистичното разнообразие и изобретателност на Близнака, който винаги поставя на първо място духовната и физическа близост пред материалната изгода. Бракът е успешен - стига Близнакът да не се умори да маневрира.

      РАК С ОВЕН
      Характерно е мощното влечение на тези две зодии една към друга. Проблемът е, че когато чувствата изстинат - нищо друго не остава. Често се карат за дребни неща. Несъвместимостта се пренася и в съпружеските или приятелските отношения. Прогнозите са бури и почти винаги следва корабокрушение в брака.

      ЛЪВ С ОВЕН
      Двете зодии са почти еднакви по своята агресивност и темперамент. Тяхната откровена сексуалност е в пълно съответствие. Те са в праволинейни отношения помежду си, без ексцентрични отклонения. Овенът трябва да хвали Лъва за неговите качества. Лъвът не бива твърде много да огорчава Овена, накърнявайки по този начин неговата вродена склонност към надмощие.

      ДЕВА С ОВЕН
      Гордостта, храбростта и неутолимата енергия на Овена почти винаги покорява сдържаността на зодията Дева. Но тяхната сексуалност е толкова различна, че са необходими много умение, старание и желание за да се получи нещо. Овенът винаги е впечатлен от такта и сдържаността на девата. Девата обикновено се стряска от самомнението и самоизтъкването на Овена и от неговата непреодолима страст да води навсякъде. Приятна връзка, но шансът за семейно щастие е 50 на 50.

      ВЕЗНИ С ОВЕН
      Възможна е непродължителна връзка. Агресивността на Овена трудно се понася от везните. И двете зодии са подвластни на силната любов, но Овенът иска да направи всичко веднага и съвсем. Везните се склонни към идеализиране на нещата и не могат да преживеят загубени илюзии. Физическата им връзка е възможна за определено време, но постоянен брак е трудно удържим.

      СКОРПИОН С ОВЕН
      И двете зодии имат голяма физическа енергия. Те са изключително действени. Но и в двата случая имаме непреодолимото желание за независимост и ненавист към всякакъв контрол. Възможно е да се стигне до непреодолими разногласия, които да тушират притегателната сила на взаимното привличане.

      СТРЕЛЕЦ С ОВЕН
      Овенът и Стрелецът са склонни към конфликти. Оптимизмът на Овена и доброто му чувство за хумор ще направят по-добър живота на унилия Стрелец и може да се стигне до добро взаиморазбирателство. Смята се, че това е добра връзка. Бракът ще бъде тясно свързан с традиционните и несложни възможности да се постигне хармония в живота.

      КОЗИРОГ С ОВЕН
      Козирогът обикновено се придържа към традицията и правилата в живота, създадени от други хора преди него. Той е сдържан. Овенът е революционер и експериментатор. Той може да промени застоялия живот на Козирога. Ако това стане, кратката връзка може да се прероди в брак.

      ВОДОЛЕЙ С ОВЕН
      Физическата връзка може да бъде бурна и да им донесе много радост. Доминиращата роля е отново на Овена, защото Водолеят и без това е достатъчно пасивен. Но той си знае интереса и може да приеме чуждото лидерство само, ако то е добро за интересите му. Щом Овенът прояви такт - получава се добра връзка и благополучен брак.

      РИБИ С ОВЕН
      Овенът сигурно ще бъде впечатлен от тънката интуиция и чувственост на рибите. Темпераментът на Овена ще помогне на Рибите да излязат от своята свенливост. На тях заедно би трябвало да им е приятно и весело. Много добра перспектива за дълготрайна връзка или брак - ако успеят да надживеят разликата в темперамента.

      В следващия брой - ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Назад


Овен

Интернет дизайн