Лек за рак съществува

Лек за рак съществува отдавна, но нямат интерес да знаем за него! Ето как да преборим страшната болест!

Има групи хора на Запад, които практически не боледуват от рак. Това са членовете на “Комитет 300″, прочутите семействата Ротшилд, Варбург, Опенхаймер, Рокфелер и т.н., твърди известният руски писател Георгий Сидоров.

Неволно идва наум, че лек за рак е открит преди много време, но той е само за неколцина избрани.

В същото време много хора са се научили да лекуват рак, без да прибягват до официалната медицина. А народните средства са наистина изненадващи.

Така например в началото на 20. век руските знахари са лекували рак лесно и не са го смятали за някакво специално, сериозно заболяване. Едва по-късно, с идването на болшевиките на власт, когато са били застреляни по-голямата част от народните лечители, раковите заболявания стават “нелечими”.

Лек за рак съществува

Едва наскоро стана известно на официалната наука, че ракът възниква поради две причини.

Първата причина – е реакция на липсата на витамин В17.

Втората причина е, че по време на дефицита на този витамин изключително много отслабва имунната система. Катализатор за появата на рака е гъбичката кандида албиканс, която живее във всяко човешко тяло и е причинител на кандидоза.

Следователно, за да се зарази всеки човек с рак, са необходими два фактора: липсата на витамин В17 и отслабена имунна система, която не може да неутрализира действието и възпроизвеждането на гъбата.

Витамин B17 е основният фактор, който блокира развитието на рака. Ако този витамин е в достатъчни количества, дори и отслабена имунна система се справя с гъбичните заболявания.

А сега нека да разгледаме в кои плодове и зеленчуци се съдържа витамин B17. Оказва се, че го няма нито в домати, краставици и всякакви други култивирани растения от нашата градина. Той се съдържа само в семките на ренета – култивирана ябълка, в семките на круши, костилки на кайсии и сливи и в горчивия бадем.

Като се отчете, че съвременният човек живее в постоянен стрес, а стресът унищожава имунната система, в допълнение, имунната система се унищожава с ГМО и с хранителната химия, не е трудно да се отгатне защо толкова много хора заболяват от рак.

Една интересна подробност: преди три века и в зеленчуци, и в ябълки и круши този витамин се е съдържал в самите плодове, но със създаването на нови сортове витамин B17 остава само в костилките на тези растения. Ето защо раковите заболявания през 17-и век са били присъщи само за жителите на градовете, а дори и тогава, много рядко.

Как нашите руски знахари са лекували това заболяване?

Има няколко начина за лечение на рак, и един от най-разпространените ще опишем.

Народните лечители са били наясно, че основното при лечението на всяка болест е имунната система на човека. Ето защо в началото на лечението те се опитват да я засилят максимално.

За да се направи това, се взема майски или юнски мед, 1 кг, разтваря се в 1 литър вино или водка, накисва се в тази смес 1 кг дървовидно алое, понякога се слагат и две листа фикус. Задължително се добавят 50 грама сух горски или градински хвощ и 20-50 г жълтурчета. Понякога жълтурчетата се заменяли с лютиче. Отровата на лютичето и жълтурчето служи като убиец за раковите гъбички, а всички други билки засилват имунната система на човек, като са и балсам за изцеление на вътрешни рани, причинени от тумора. Когато всички тези неща се съберат, разтворът се поставя на тъмно място и кисне 12 дни. След това тази настойка се пие три пъти на ден един час преди хранене.

Някои лечители в този състав прибавят сухи или пресни брезови листа, 50 г жълт кантарион или мащерка. Всичко това повишава ефективността на балсама и помага на организма да се отърве от заболяването.

Но това е само първата половина на лечението.

Втората половина е такава: 3 пъти на ден се ядат 20-50 ядки и семки от сливи, кайсии, бадеми и праскови. Важно е да се знае, че тези семена трябва да са от пресни или сушени плодове, които не са преминали през термична обработка. Народните лечители са били наясно, че тези семки и ядки съдържат мощна отрова, но те са знаели и нещо, което съвременната наука открива наскоро. Това, че тази отрова, цианид, не влияе върху организма на човека, тъй като е свързана с вещества, които я неутрализират. Тази отрова действа само на тумора. Оказва се, че ядките от кайсия и праскова не само осигуряват витамин B17, но със своята отрова унищожават раковите заболявания.

С такава терапия човек може напълно да се излекува от рак в рамките на шест месеца.

Има и друг начин за избавяне от тежката болест. Той е още по-прост, но изисква силната воля на пациента. Както се знае, не навсякъде има такива южни растения като алое или фикус. Поради това на тези места руснаците, заболели от рак, са яли плодове от глог със семената, в които също има витамин B17, пиели са отвара от чага с мляко, консумирали са дива ябълка със семената и са правили физически упражнения за всички мускулни групи. Вместо гири и щанги са използвали камъни, торби с пясък, воденични камъни и железни пръти. Защо?

Защото по време на тренировка мускулите губят огромно количество протеин, толкова протеин, че болният човек не може да го компенсира чрез храна. Поради това организмът започва да действа посвоему. Той произвежда клетки убийци, които ядат туморния протеин, превръщайки го в аминокиселини за изграждане на мускулите.

Ето защо съвременните почитатели на фитнес и културисти почти не боледуват от рак, макар да не ядат храни, които съдържат витамин B17.

Написахме тази статия за това – за да могат нашите граждани да осъзнаят, че отдавна е намерен лек за рака. Но той се ползва само от избрани, тези, които управляват нашата академична наука и медицина.

Затова нашата официална наука “не може” да се справи с тази болест на дефицита на витамин B17, въпреки че традиционните лечители го лекуват лесно.

 

Георги Сидоров

*Бел. ред.: Тази статия има за цел да информира хората, че има лечение на рак. Всички тези методи всеки може да използва само на лична отговорност пише viaranews.com.

 

 

You may also like...