Цветовете, които отиват на всяка фигура

Всеки има любим цвят, който доминира в гардероба му, но малко жени знаят, че има нюанси, които отиват на всички и могат да се комбинират по различни начини.

Ако се колебаете какъв цвят рокля да изберете или какво да облечете на важно събитие, избере универсален цвят. На първо място е черното – добра класика, която идеално се съчетава с всеки друг тон и стои добре на всички жени. Черното облекло ви дава нотка на елегантност и финес, като успешно скрива и излишните килограми.

Тъмносиньото изпраща сигнали за усещане за комфорт, надежда и отговорност. Стои отлично на всички жени и изглежда перфектно с бяло, слонова кост и други кремави нюанси.

Цветовете, които отиват на всяка фигура

Сивото е студен цвят, но добре застава на всеки цвят кожа и коса. Неутралитетът, който носи в себе си, позволява да се впишете добре във всички поводи. В същото време се комбинира с по-ярки тонове като жълто, розово, червено. Така със сигурност няма да изглеждате скучно.

Лилавото и всичките му разновидности е един от малкото цветове, които стоят добре на всички дами. Виолетовото придава разкош и издава желание за показност.

БГНЕС

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...