Футбол: Неймар доволен от представянето си срещу Селтик

Нападателят на „каталунците” остана развълнуван от отличната работа на тима и собствената си форма, след като те отново извоюваха впечатляваща победа в Шампионска лига.
21-годишният бразилски национал отбеляза три гола за 13 минути и изигра ключова роля при убедителната победа с 6:1 над шотландския гранд в груповата фаза на най-комерсиалният евро турнир.

Противно на много спортни залагания възпитаниците на Херардо Мартино загубиха два от последните си три мача преди сблъсъка със Селтик на „Камп Ноу” и Неймар остана доволен, че те отново са възвърнали увереността и победния си дух.

По този повод голмайсторът на „Блауграна” заяви пред испанския вестник „Marca”:
„Много съм щастлив – не само заради хеттрика, който отбелязах, но и заради убедителната победа на нашия отбор.”
„Не бях под напрежение преди мача и се радвам, че успях да се докажа в новия ми клуб. Важното е, че преодоляхме двете загуби и сега трябва да насочим вниманието си към мачовете ни в Примера Дивисион.”
„За мен няма значение позицията, на която играя. Важното е да получавам игрово време без значение дали ще ме поставят в центъра или ще играя по крилото.”

В следващия мач от Примера Дивисион Барса се изправя срещу тима на Виляреал, като повечето футболни залагания са на страната на испанските шампиони.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...