Футбол: Ибрахимович доволен от завръщането на Тиаго Силва

Нападателят на ПСЖ Златан Ибрахимович разкри колко важна роля играе неговият колега в отбраната на френския гранд и се надява скоро да се класират за фазата на елиминациите в Шампионска лига.

32-годишният шведски национал смята, че завръщането на Тиаго Силва ще увеличи значително шансовете за успех на тима в най-комерсиалният европейски клубен турнир.

Бразилецът участва за първи път в равенството от 1:1 с Андерлехт, след месец и половина отсъствие от терена заради контузия и Ибрахимович не можа да скрие радостта си от завръщането на централния бранител на парижани.

По този повод той разкри във футболен коментар на живо пред журналистите във френската столица:
„Тиаго е изключително важен играч за нас, когато той е на терена отборът играе много по-уверено и се представя отлично.”
„Ако спечелим следващия мач срещу Олимпиакос ще се класираме за фазата на елиминациите в Шампионска лига. Това може да стане още в следващия ни домакински мач от турнира.”
„Да се надяваме, че ще се представим по-добре отколкото в срещата с Андерлехт и ще се класираме.”
„Важното е, че не загубихме. Това показва, че ние продължаваме да се справяме отлично. Тренираме усилено и имаме желание да ппостигнем високите си цели. Да се надяваме, че ще продължим в същия дух.”

В следващия мач от френската Лига 1, ПСЖ посрещат у дома Ница, като повечето коефициенти за залагане за този мач са на страната на домакините.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...