Лоренте: С Тевез се разбираме отлично в атака (Футбол)

Испанският национал изрази своето удовлетворение от съвместната работа в нападение със звездата на Ювентус Карлос Тевес и смята, че неговото блестящо представяне напоследък не е случайно.

Фернандо Лоренте се радва на партьорството си с аржентинският голмайстор в тима на италианските шампиони и упроверга слуховете, че се чувства нещастен на „Ювентус Стейдиъм”.

28-годишният нападател на „старата госпожа” откри резултата при разгромната победа с 3:0 в дербито срещу Наполи, в края на изминалата седмица.

Първоначалните му проблеми да намери място в титулярния състав на Антонио Конте доведоха до слухове, че той може да напусне тима още през януари, но Лоренте настоява, че е тренирал усилено за да спечели доверието на италианския стратег.

По този повод той заяви във футболен коментар на живо пред „Sky Sports”:

„Аз винаги съм се опитвал да помагам на моят отбор с качествата, които притежавам.”

„Подобрението на формата ми не е случайно, то е резултат от усилени тренировки. С Карлос Тевес се разбираме отлично в атака и аз съм много щастлив, че играя за този клуб.”

„Победа срещу отбор като Наполи е много важна, защото те са наш пряк опонент за титлата в Скудетото. Рома направиха равен и това бе идеална възможност за нас да се приближим до върха на таблицата.”

Юве гостува на Ливорно в следващия кръг от Серия А, като повечето спортни залагания за този мач са на страната на „старата госпожа”.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...