Касемиро: Роналдо без съмнение е най-добрият (футбол)

Халфът на Реал Мадрид изказа своите комплименти към звездата на отбора Кристиано Роналдо и вярва, че той трябва да бъде награден за невероятното си представяне.
Касемиро смята, че голмайсторът на „Лос Бланкос” е без съмнение най-добрият играч в света и заслужава индивидуалната награда на ФИФА „Балон д’Ор”.

Португалският национал е един от основните кандидати за спечелването на престижния трофей, редом с нападателят на Барселона Лионел Меси и крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери.
Касемиро вярва, че най-логично ще е ако заложи на неговия съотборник да бъде удостоен с „Балон д’Ор”, след невероятното му представяне през 2013 година.

По този повод той заяви на официалния сайт на Реал Мадрид:
„Роналдо трябва да спечели ‘Балон д’Ор’, защото той е невероятен.”
„Няма съмнение, че е най-добрият играч в света за момента. Дори да вкара два гола в един мач, той винаги иска да бележи още и продължава да дава всичко от себе си.”
„Аз винаги наблюдавам неговите изяви. Той тренира усърдно, винаги е доволен и ми помага в развитието като играч.”
„За мен е като сбъдната мечта да играя в отбор, част от който са били легенди като Зинеди Зидан и Роналдо Назарио. Дори не съм си представял, че това може да ми се случи.”

В следващия си мач от шампионата мадридчани гостуват на Алмерия, като повечето футболни залози са на страната на „белия балет”.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...