Колмън: Бейл трудно ще достигне върхова форма през този сезон (Футбол)

Националният селекционер на Уелс Крис Колмън смята, че липсата на предсезонна подготовка за звездата на Реал Мадрид може да доведе до слабо представяне през първата му година на „Сантиаго Бернабеу”.
Колмън вярва, че 24-годишният халф на „Лос Бланкос” вероятно няма да покаже максимума от своите възможности, заради слабата подготовка преди старта на испанския шампионат.

След рекордния трансфер и преминаването на Бейл от Тотнъм в Реал Мадрид, младия уелски национал изигра само три мача с екипа на „белия балет”, преди да седне на резервната скамейка заради контузия в бедрото.

Колмън няма да може да заложи на Бейл в квалификацията за Световното първенство по футбол свещу Белгия, защото според него халфът все още не е на нужното ниво.
„Аз бях сериозно разкритикуван за това, че не включих Гарет Бейл в титулярния състав за мачовете срещу Сърбия и Македония. Защо да не го използвам ако се намира във форма?”
„Той не участва в предсезонната подготовка на своя тим и всеки, който е играл професионално футбол на високо ниво знае, че не може да демонстрираш същата форма като от края на изминалата кампания.”
„Това просто не става, не може да пропуснеш такъв важен момент от подготовката.” 
„Той е страхотен играч и атлет, но не може просто да го включваш и изключваш като машина.”

В следващия си мач от Примера Дивисион Реал посрещат у дома Малага, като повечето футболни залагания са на страната на домакините.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...