Футбол: Кака ще се завърне в Бразилия ако напусне Мадрид

Кака и неговото семейство имат планове да се завърнат обратно в родината, ако той напусне отбора на испанските шампиони Реал Мадрид, заяви неговата съпруга Карол Селико.

Жената на опитния плеймейкър на „белия балет” разкри, че ако той напусне „Сантиаго Бернабеу” до края на летния трансферен прозорец, то ще бъде за да премине в някой бразилски отбор.

Кака отдавна е свързван с трансфер в друг отбор, а след пристигането на Лука Модрич от Тотнъм в Реал Мадрид, той още по-рядко ще влиза в сметките на Жозе Моуриньо за стартовия състав.

Много прогнози Примера Дивисион сочеха, че през това лято бразилецът ще си търси нов отбор в Европа, но съпругата му настоява, че ако напусне Испания, то най-вероятно ще бъде в посока неговия първи клуб Сао Пауло.

Тя заяви пред журналистите в испанската столица:

„Ние планираме да се завърнем обратно в Сао Пауло заедно с цялото ни семейство. Ако Кака напусне Реал Мадрид няма да отидем в друга европейска държава.”

Независимо от изказването на Селико, бъдещето на 30-годишният полузащитник все още остава неясно, като според испанският вестник „AS” мадридчани са заинтересовани единствено от цялостната продажба на играча и не желаят да го дават под наем.

Очаквайте още актуални футболни новини, тенис резултати и прогнози за мачове.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...