Симеоне: Фалкао бе почти перфектен срещу Билбао (Футбол)

Мениджърът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне остана възхитен от играта на своя звезден нападател Рамадел Фалкао в мача срещу Атлетик Билбао и очаква с нетърпение сблъсъка с Челси за Суперкупата.

42-годишният аржентински стратег похвали Фалкао за бляскавото му представяне при разгромната победа от 4:0 срещу Билбао в мач от Примера Дивисион, играл се този понеделник.

26-годишният колумбийски национал отбеляза хеттрик за първата победа на „Лос Рохибланкос” през новия сезон, като Симеоне вярва, че играта на нападателя е била почти перфектна.

По-повод на представянето на Фалкао, аржентинецът разкри в последните футболни новини от Испания:

„Той направи страхотен мач, като бе почти перфектен. Освен това ми хареса как играха и момчетата, които влязоха като резерви (Адриан, Тиаго и Диего Симеоне).”

„Ние трябва да знаем, че имаме силен отбор, защото можем да избираме различни играчи за отделните постове. Това ни кара да бъдем оптимисти.”

Симеоне не пропусна да изкаже своето уважение и към отбора на Челси, срещу който ще се изправи този петък, във финала за Супер Купата на Европа.

„Челси са много мощен отбор, както на футболното игрище, така и във финансов аспект. Ние ще се опитаме с нашата скомност и усилена работа да се представим добре.”

Въпреки редицата добри играчи, с които разполага Атлетико Мадрид, повечето футболни прогнози са на страната на „сините” за предстоящия сблъсък.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...