Бербатов: За всички ще е по-добре, ако се сбогувам с Юнайтед

Българската звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще гледа да напусне „Олд Трафорд” през летния трансферен прозорец, след като вече рядко намира място в сметките на Сър Алекс Фъргюсън.

Нападателят на „червените дяволи” разкри, че му е писнало да бъде пренебрегван и оставян на скамейката на „червените”, за това ще търси редовен футбол в друг отбор през лятото. Редица прогнози Премиършип сочат, че той може да премине във френския гранд ПСЖ.

Макар да стана голмайстор на Висшата лига само преди година, през изминалия сезон благоевградчанинът изигра едва 21 мача с екипа на английския гранд, след като в атака на Уейн Рууни партнираха предимно Дани Уелбек и Хавиер Ернандес.

По-повод на своето бъдеще Бербо разкри чрез социалната мрежа „Facebook”:

„Истината е, че обичам този клуб, но не мога да бъда полезен ако не играя. Аз обаче искам да играя и да помагам на отбора.”

„По незнайни за мен причини това няма да стане или шансовете ми ще бъдат минимални, така че ще бъде по-добре за всички, ако сбогуваме през това лято.”  

„Ако не стане моят трансфер, аз съм професионалист и ще продължа да правя каквото мога за да помогна на отбора и моите съотборници, когато ми е отдаде възможност да стоя това.”

Все още не се знае и дали Бербатов ще се завърне в националния тим за предстоящата Световна купа футбол през 2014 година.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...