Футбол: Фъргюсън все още вярва в спечелването на титлата

Босът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън все още не губи надежди за спечелването на титлата, след победата с 2:0 над Суонзи в неделя.

Носителят на титлата във Висшата лига ще се реши в последния кръг от шампионата, след като „червените дяволи” и техния градски съперник Манчестър Сити в момента оглавяват върха на таблицата с еднакъв брой точки – 86.

По-добрата голова разлика на „гражданите” ги извежда на първото място и ако успеят да спечелят предстоящия им сблъсък с КПР, те ще грабната титлата за първи път от 44 години насам.

Макар КПР да не се представят блестящо като гост, мениджърът на Юнайтед вярва, че след победата над Суонзи, те ще запазят надеждите си за първото място при гостуването на Съндъранд в края на седмицата.

Шотландския стратег заяви в последните спортни новини на острова:
„Ние трябва да отидем там с правилната нагласа и дух, с които да спечелим мача. Никога не се знае какво може да стане. Нашата задача ще бъде да спечелим мача.”

„Все още има един кръг до края. КПР имат нужда от точка, така че нищо не се знае. Просто ми се искаше Марк Хюз да можеше да играе.”

„Искам да благодаря на ръководството за подкрепата и да се надяваме, че в края на седмица ще бъде най-големият празник за нас.”

Юнайтед гостува на Съндърланд през уикенда, като се очаква двата отбора да предложат зрелищен футбол на живо от „Стейдиъм ъф Лайт” в неделя вечер.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...