Футбол: Тевес накрая се извини за поведението си

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес се извини за своето поведение през последните месеци и оттегли жалбата в съда за глобата наложена му от клуба.

Молбата на аржентинския национал за отмяна на глобата в размер на 6 седмични възнаграждения щеше да се разглежда в съда през следващите няколко дена, но той я оттегли и заедно с това поднесе извиненията си към отбора на „гражданите” за своето поведение напоследък.

Скандалът се разрази, когато 28-годишният таран на Сити отказа да загрява преди загубата от Байерн Мюнхен в мач от груповата фаза на Шампионска лига през септември, а след това прекара три месеца в родината си без разрешение от ръководството на клуба.

След като Тевес не можа да премине в друг отбор през зимния трансферен прозорец, той реши да се извини за своето поведение и да се бори отново за титулярно място в тима на Роберто Манчини.

Официалното изявление на аржентинеца, разпространено от „гражданите”, е основна тема в повечето футболни новини и гласи следното:

„Искам искрено и безрезервно да се извиня на всички, които подведох и на всички засегнати от моите действия през последните няколко месеца.”

„Моето желание е да се концентрирам върху това да играя за футболния клуб Манчестър Сити.”

Смята се, че Тевес тренира по индивидуална фитнес програма за да може максимално бързо да възвърне предишната си форма и отново да влезе в стартовата единадесетторка на Сити.

В момента „гражданите” са лидери в класирането с актив от 60 точки и според повечето прогнози за Премиършип, те са един от фаворитите за титлата през този сезон. 

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...